Peđa Bjelac: Kompletna porodica mi je stradala u logoru, moj otac je jedini preživeo

 
 ≫ 
  • 2

Glumac je o svojoj stradaloj porodici govorio kzoz suze

Predrag Bjlelac Predrag Bjlelac, Foto: Profimedia

Peđa Bjelac jedan je od naših najpoznatijih glumaca u svetu, jer mu ni holivudska slava nije strani pojam.

Glumac je svoju svetsku slavu stekao igrajući u megapoularnom ostvarenju "Hari Poter", a nakon toga je oduševio domaću publiku ulogom u "Ubicama mog oca", a sada ga možemo gledati i u seriji "Tajkun".

Njegov uspeh i doprinos glumi su veliki, a priča o stradanju njegove porodice je itekako tužna. Oni su stradali u logoru u Hrvatskoj, a poznati glumac o tome je govorio kroz suze.

- Moja kompletna porodica stradala u Gradiški (logor Stara Gradiška u Hrvatskoj bio je koncentracioni logor kojim su u Drugom svetskom ratu upravljale ustaše). Nažalost, nije ih spasla Diana Budisavljević. Ja nemam rođake. Moj otac je jedini preživeo od kompletne porodice. Šta da vam kažem? - rekao je Predrag Bjelac za portal Žena.rs.

Sa Katarinom Bjelac, glumac je bio u braku skoro dve decenije i imaju dve ćerke Taru i Unu. Oni su živeli u Pragu, a nakon razvoda roditelja devojčice su se vratile u Beograd, a za njima i Bjelac.

Njegovo srce je osvojila crnogorska rediteljka, producentkinja i scenaristkinja Marija Petrović sa kojom je Peđa u ljubavnoj vezi još od 2001. godine.

Video: Peđa Bjelac otkriva kako se zaista slaže ekipa serije Ubice mog oca

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA