Stanija isprozivala Zorannah: "Ovo je težak fotošop, i to loš!"

 
 ≫ 
  • 13

Stanija nije znala o čijoj se pozadini radi

Stanija Dobrojević, Zorannah Stanija, Zorannah/Printskrin: Youtube/Ami G Show

Stanija Dobrojević je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" tvrdila kako je slika najpoznatije srpske blogerke Zorane Jovanović Zorannah čist fotošop.

Stanija je od pet ponuđenih pozadina naših poznatih ličnosti morala da pogodi bar tri da ne bi pokazala svoju pozadinu. Igra se u skladu sa tim zove "Save your ass", a jedna od ponuđenih fotki bila je Zoranina pozadina.

Radi se o slici blogerkine zadnjice koju je nedavno objavila iz kuhinje, a Stanija u prvi mah nije znala o kome se radi budući da se ne vidi lice, već je akcenat stavljen na guzu u tangama.

Stanija je uporno tvrdila kako je to čist fotošop, jer dobro zna kako se to radi, a izjavila je kako i ona uređuje svoje slike, ali ne ovoliko.

- Ovo je fotošop, i to loš fotošop. Kažem ti ja šta je fotošop, doktor fotošopa. Ja svoje fotografije uvek malo ulepšam, ali ovako... Ovo dole je loš fotošop - rekla je Stanija, a ostaje da vidimo da li će joj Zorannah odgovoriti.

Video: Guza u prvom planu: Zorannah u kupaćem kostimu skija na snegu

(B. B.)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    22. april 2020 | 11:27

    Zorannah i bez fotosopa ima sta pokazati. Devojka ima dobro telo, visinu, izgled, dok ove dve gosce treba podsetitu na Farmu, Zadrugu, paparaco lov....

  • Vesna

    22. april 2020 | 12:09

    Gosce dno dna...šta je s Ognjenom, koga dovodi u emisije...pa one jedva da sklope obicnu recenicu...ne gosce,pardon...starlete!!!!!!!!!!

  • MIA

    22. april 2020 | 11:02

    Pa razume se ona u to, njoj je svaka slika fotosopirana. Ona na slikama jedna osoba a u emisijama totalno drugacije izgleda. Kod Stanije sve lazno, njen izgled, zanimanje, zivot u Americi, pratioci na instagramu, veze po rijalitijama pa su joj cak i slike lazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA