"Dok ovo pišem suze mi same teku": Bogoljub Karić emotivnim rečima čestitao rođendan ćerki Nadeždi

 
 ≫ 
  • 6

- Na mnogaja ljeta, ANĐELE NAŠ! Vole te mamica i tatica! - napisao je Karić na Fejsbuku

Bogoljub Karić, Milanka Karić Bogoljub sa suprugom Milankom/Printskrin: Facebook/bogoljubjkaric

Uspešni biznismen Bogoljub Karić putem Fejsbuka, na kojem se redovno oglašava, čestitao je ćerki Nadeždi divan dan, napominjući kako mu je žao što se porodica zbog okolnosti neće okupiti na ovako važan i značajan datum za njega i njegovu suprugu Milanku.

- Dragi moji prijatelji, pošto je takva panika zavladala svetom zbog korona virusa trenutno nismo svi zajedno, ali eto, ovim putem pozdravljam svoje najmilije. Želim vam sve najlepše, a uskoro će doći vreme kada ćemo svi opet biti zajedno.

- Dušo naša, Nadeždo naša, naša Nedić, sunce naše, danas nam je divan dan, divan dan - SREĆAN TEBI ROĐENDAN! Volimo te najviše na svetu i želimo ti da budeš zdrava, srećna i nasmejana, da voliš i budeš voljena. Da ti i Dejan dočekate duboku starost u porodičnoj sreći i ljubavi, da vam se sve želje ostvare i svi snovi ispune!

- Da oženite Luku i Lazara, pa da nam oni napune kuću da bude puna dece. Uz Božiju pomoć da dočekate i praunučad, a moja davna želja je da ti i Dejan podarite Luki i Lazaru sestricu. Imaju oni Kasiu i Evu, ali vama bi ćerka bila Božiji dar! Samo da ste živi i zdravi i neka vas Bog čuva od svakog zla!

- Neda je svojim radom, trudom i ljubavi svoje najlepše godine posvetila braći i sestrama i kao odrasla osoba zamenjivala im roditelje. Dok ovo pišem suze mi same teku. Sećam se kada je sa pet godina dolazila u moj kabinet i pratila sve moje poslove. Fantastično pamti brojeve i zbog toga mi je pomagala u važnim pozivima.

- Tvoje detinjstvo prošlo je u odgovornosti prema nama. Volim te neizmerno! Svoj život si zaokružila sa Dejanom i sada je vreme da se opustiš i uživaš, a da drugi brinu o tebi, jer ti takav poklon dugujemo.

- Na mnogaja ljeta, ANĐELE NAŠ! Vole te mamica i tatica! - napisao je Bogoljub Karić, koji je uz ovo objavio i video poruku sa čestitkom za Nadeždu.

Video: Pitali smo Bogoljuba Karića da li bolje peva od Ivice Dačića

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    16. april 2020 | 22:17

    A stigo da se ofarba😎

  • Sibin

    16. april 2020 | 23:51

    Nesto nisam cuo da je ovaj veliki Srbin donirao lovu!!!???

  • sax

    16. april 2020 | 21:55

    SVIĐA MI SE ONO —— USPEŠAN BIZNISMEN—— BRAVO KARIĆU !!!!👏👏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA