Pakao zvezde Granda! Objavljene gole slike, a onda je lepa Azra iznela šokantne detalje

 
 ≫ 
  • 8

- Imate li vi majke, očeve, sestre, braću... Kako bi se oni osećali da njihovo dete neko blati na ovakav način - poručila je Azra

Azra Husarkić Azra Husarkić, Printskrin: Instagram/azra.husarkic

Azra Husarkić oglasila se danas, 12. aprila, na svojim društvenim mrežama, objavivši fotografije gole ženske osobe koje se šeruju i prezentuju kao njene eksplicitne slike.

Međutim, pevačica tvrdi da na fotografijama nije ona.

- Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažma neke devojke ubacivanjem lika. Ali bezuspešno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila, ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila - počela je Azra.

- Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke, očeve, sestre, braću... Kako bi se oni osećali da njihovo dete neko blati na ovakav način. Fuj, fuj. Zgrožena sam. Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Fejsbuk prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje - nastavila je.

Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vreme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenje duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo! - objavila je Husarkićeva.

Potom, oglasila se i virtuelnim prijateljima saopštila ne tako prijatnu istinu za one koji se bave ovakvim prevarama i zloupotrebama devojaka.

- Upravo sam dobila i originalni snimak, pravi snimak devojke koja je iz Grčke, postoji već 3 godine. Neko je ubacio moj lik, sutra tužba velika i otkrićemo već sutra ko je ovo uradio i odgovaraće za svoje postupke. Sram da bude ovakve zlobnike i ljude koji su širili ovakve vesti po Tuzli. Istina uvek ispliva na videlo, ne možete mi ukaljati nikad obraz! - poručila je Azra.

VIDEO: Urnebesni razgovor sa Tijanom Bogićević iz karantina

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA