"Neću da te spakujem u sanduk!" Luna nije rekla Marku da ne sme da ima odnose, Anabela van sebe

 
 ≫ 
  • 18

- Luna... Ti si ozbiljan lažov postala - bez zadrške joj je u jednom momentu rekla majka

Anabela Atijas (45) imala je ozbiljan razgovor sa ćerkom Lunom Đogani (24), nakon što je prošle noći postala novi ukućanin "Zadruge 3".

Nakon prvobitnog šoka i Lune i njenog dečka Marka Miljkovića, kao i oca Gagija Đoganija, Luna je pričala sa Anabelom koja je iz nje izvukla informaciju da Marko ne zna da je bolesna i da joj je seks strogo zabranjen.

- Je l' ti misliš da ja ne treba da se osećam loše zato što si ti zdravstveno ugrožena? - pitala ju je Anabela.

- Treba da se osećaš - rekla je Luna.

- A šta ti radiš po tom pitanju? Praviš bebu?! - nastavila je Anabela.

- Ne pravim bebu - rekla je Luna.

- Luna, jesi li ti normalna? O čemu ti pričaš? Jesi li ti sama svesna da si rekla da se napolju sve vidi?

- Naravno, ali ne pravim bebu!

- Luna... Ti si ozbiljan lažov postala - bez zadrške joj je rekla majka.

- Ko pravi bebu, gde si to videla?! - nastavila je Luna.

Luna Anabela Luna je lagala majku o Marku, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa gledala sam te svojim očima!

- Ja ispod pokrivača nemam seks, to tako izgleda!

- Nemoj da lažeš. Ne smeš da lažeš, to je ružno, pogotovo majku. Zašto si onda rekla "Sad sam te vezala za sebe?". Što čekaš aprilski ciklus? - pitala ju je Anabela.

- To je nešto naše... Ja sad samo što nisam dobila! Mi imamo neke šale koje većina ne zna..

- To napolju toliko ružno izgleda! Ti si na dnu... Sve što si digla kad si izašla kao pobednica. Ti, kad te opali realnost, kad vidiš koliko si prijatelja i porodice izgubila...

- Što sam ih izgubila, šta radim?

Luna Anabela Anabela je ćerki rekla da je "na dnu", Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Sve si pričala ružno o njemu, toliko si nam ga zgadila... Kako ti očekuješ od tih ljudi onda podršku, kad se pomiriš s njim? Mene nećeš izmanipulisati svojim lažima - upozorila ju je Anabela.

- Ne tražim da mi budu podrška, ali da me se odriču zato što sam s njim, to meni nije normalno!

- Mislim da svi treba da slavimo kakvu si ti priliku uhvatila... Rekla sam ti, budem li te videla ispod pokrivača, čak i da se ljubiš sa njim, neće ti biti dobro. Budem li čula da si ostala trudna sa takvom bolešću... Ti, Luna, imaš predkarcinom materice. Ja sam tvoja majka. Mogu da ti kažem "idi radi šta hoćeš, udaj se za hoćeš, rodi petoro dece". Ali, to ne znači da me neće zaboleti ako ti za 4 meseca izađeš odavde sa rakčinom nekom, koja ne može da se tretira i leči. To nemoj da očekuješ od mene! Ali, ja da gledam tebe koja si toliko bolesna, gde su ti strogo zabranjeni odnosi, i da očekuješ da ništa ne preduzmem nego da te spakujem u sanduk, kad više nema načina da ti se pomogne... Šta ćeš, u nekom 6. ili 7. mesecu da ubijaš to dete? Ti ćeš biti toliko bolesna da tvoj organizam neće moći podneti trudnoću.  I ti zdravo razmišljaš? Je l' ti znaš od čega si bolesna i kakve lekove piješ? Kako možeš da pomisliš da ti neko pravi bebu?! To ne smeš da izgovoriš. On da te toliko voli prvi bi rekao da to neće da radi - upitala ju je očajna Anabela.

- Ja tvoj život neću nositi na duši, jer ja vrlo ozbiljno shvatam od čega si ti obolela. Neću jednog dana da kažem "Znala sam i pustila sam". Na dnu si. Sama si to tako prikazala. Na dnu - rekla joj je Anabela.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    15. mart 2020 | 11:22

    Nema gorih manipulatora od plemena Djogaj-Bukva.Bez talenta,morala ,skole i radnih navika opstaju samo zahvaljujuci skandalima i manipulacijama.Kulici,Suboticu,Dragojevici su male bebe za ove lazove.Badava,Narod ih ne voli,a on je najbolji sudija.Sada ih je stigla karma za sve zlo sto su cinili drugim ljudima i njihovim porodicama.Videt ce to kad izadju iz rijalitija koliko su omrazeni kod ljudi.

  • Cuca

    15. mart 2020 | 10:59

    Sta je Anabela. Marko ne odgovara, jer nema pare. Sloba odgovara, jer ima lovu. Sram te bilo.

  • Marija

    15. mart 2020 | 11:04

    Ovako je trebala da priča sa njom kad je bila Zadruga 1 a ne da je tada podržava u svemu,sad je kasno,a sad se boji da ne ostane u drugom stanju sa Markom pa onda ne može ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA