Dva fakulteta ima: Đanijeva žena progovorila o vanbračnom sinu i odnosu s njim

 
  • 11

- Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan... - navela je Slađana

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani Foto: Nikola Tomić

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića, je u intervjuu za portal Pink.rs ispričala da ima i vanbračnog sina koji se zove Nikola.

- Da, pored troje dece koje sam dobila u braku sa Đanijem, ja imam još jednog sina. Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan... - navela je Slađana i dodala da se njen sin Nikola upoznao sa suprugom Đanijem:

Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac - rekla je ona.

- Ja nikada nisam krila da imam vanbračnog sina, ali jednostavno nisam o tome pričala za medije. Svi moji bližnji, moja familija i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko dece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvoro, a sa Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju decu. Imati četovoro dece veliki je uspeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četovoro rodila na carski rez i bilo je povuci-potegni kad je trebalo da rodim Sofiju. To je baš bila hrabrost - navela je Slađana, koja je dodala kako nije u kontaktu sa Nikolinim ocem.

Video: Kod Đanija na slavi Laziću zalepili 500 evra na čelo, Adilu i Slađi pune ruke para

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. mart 2020 | 06:09

    Најбитније је да њен син" готиви Ђанија"!!Хвала ва много на овој вести!!

  • Mario

    11. mart 2020 | 07:50

    Lepo... Da slučajno on ima tako vanbračno dete da li bi ikad ona i njena deca to dete upoznali? Morao bi Đani kao i Šaban, Miroslav i još neki da zaboravi i duboko da se spusti kao čovek. Eee ali gospođa se sa ponosom diči. Kad si dobra majka što nije sin sa tobom? Ma more.... Fuuuuj!

  • Dana

    11. mart 2020 | 09:53

    Kome je bitna Radisina zena?Koga briga dali ima bracnih,vanbracnih sinova?Sta je doticna,osim sto je Radisina zena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA