Vanbračni sin Miroslava Ilića u izolaciji zbog korona virusa

 
 ≫ 
  • 8

- Lekari su ubeđeni da je Devin dobio opasan virus - kaže njegova majka

Devin Antonović, vanbračni sin pevača Miroslava Ilića, nalazi se u karantinu u Vašingtonu zbog sumnje da je zaražen koronavirusom.

Mladi momak, inače lekar, nedavno je boravio na jednom kongresu, na kojem je bio i čovek koji je potom preminuo od korona virusa.

- Devin je bio na skupu na kojem se nalazio čovek inficiran koronavirusom, koji je ubrzo i preminuo. Pokojnik je, između ostalih, bio u kontaktu i sa Antonovićem, koji je zbog toga hitno prevezen u bolnicu. Za sada se još uvek ne zna da li je Devin zaražen jer još nisu gotovi rezultati. On se za svaki slučaj do daljnjeg nalazi u karantinuispričao je izvor za Informer.

Ovu informaciju potvrdila je i Devinova majka Mirjana, koja je svojevremeno bila velika ljubav Miroslava Ilića.

- Tačno je da je moj sin bio na tom kongresu. Sada je u izolaciji dok se ne ustanovi da li je inficiran korona virusom. Lekari su ubeđeni da je Devin dobio opasan virus. Najveći problem je to što to ne može odmah da se utvrdi, potrebne su brojne analize, tako da je on u izolaciji do daljnjeg - rekla je Mirjana za pomenuti list.

Mirjana je takođe otkrila da postoji šansa da je i ona zaražena, obzirom da se nakon završenog kongresa videla sa sinom.

- Devin je odmah nakon kongresa došao kod mene. Grlila sam ga, tako da sam sada i ja u kućnom pritvoru za svaki slučaj. Ukoliko se ispostavi da je Devin zaražen, testiraće i mene na koronu. Ako sve bude u redu, nas dvoje dolazimo 31. marta u Srbiju jer imamo zakazano suđenje sa Miroslavom - otkrila je ona.

Mirjana Mira Daniel Antonovic Mirjana Antonović, Foto: Facebook/miroslava.pojuzina

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama unazad sudi se sa folkerom pokušavajući da dokaže da je on otac njenog sina Devina.

Uprkos tome što Miroslav odbija da se izjasni, te se suđenje odužilo i traje nekoliko godina, ona i dalje vodi pravnu bitku.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(N.L)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    10. mart 2020 | 17:05

    Zasto da ostave kada je kriv,sto bezi id odgovornosti. Ono sto je napravio to ce i da plati. Kako ga nije sramota da negira da mu je to sin,kada dokaz ljubavi sa Mirjanom postoje. Zasto bezi od obaveze placanja alimentacije,kada ce morati sve da namiri. Imas sina Devina i treba da se dicis njime Miroslave

  • Gari

    10. mart 2020 | 11:02

    Pusti sud i pare, imas ih dovoljno i ostani tamo gde si i sada.

  • majalena

    10. mart 2020 | 11:12

    Evo je ova dosada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA