"Ne znam ni šta su pevale..." Pogledajte Aleksandrinu reakciju na pitanje o pobednicama Beovizije

 
 ≫ 
  • 12

- Ne znam ni šta su devojke pevale - kaže Aleksandra

Pop pevačica Aleksandra Radović, osim što je jedan od najboljih vokala na našoj muzičkoj sceni, poznata je i kao neko ko nema dlake na jeziku.

Aleksandra je sinoć, 8. marta, bila gost na koncertu svoje koleginice Marije Šerifović, održanom u Sava centru, i tom prilikom prokomentarisala je trenutno stanje na muzičkoj sceni.

Jedna od najsvežijih tema, makar što se sveta muzike tiče, jeste Beovizija koja je održana 1. marta. Međutim, na pitanje da prokomentariše pobenice Beovizije - grupu Hurricane, Radovićeva se zbunila.

- Pobednice Beovizije... Samo me podsetite, koje? - počela je.

Na odgovor novinara "Hurricane", rekla je:

- Hurricane... Pa, ne znam šta bih znala da kažem o tome. Baš sam iskrena, s obzirom da nisam ispratila ceo događaj, a ne znam ni šta su devojke pevale, tako da ne bih mogla ništa da kažem na tu temu.

Što se tiče novog muzičkog pravca i trenutnog stanja na muzičkoj sceni ona priznaje da joj se nikako ne dopada, kao i da smatra da nam nema spasa od novog muzičkog talasa.

- Kad sam bila mlađa to me je iritiralo i mislila sam da mogu mnogo toga da promenim. Međutim, kad čovek shvati da je to borba s vetrenjačama, onda se okrene ka sebi, onome što on sam radi. Tako posmatram stvari. Dođe, prođe, menjaju se stilovi, niko od nas nije večan, ali ono što radimo jeste i ono što ostavimo mladim generacijama - jeste. Da li je to nešto dobro ili loše, na šta ih pozivamo, šta im sugerišemo svojim tekstovima - objasnila je Aleksandra.

Na pitanje: "Ima li nam spasa?", rekla je: "Nema, naravno".

Video pogledajte na početku teksta.

Video: Petominutne ovacije! Spektakulran i neočekivan početak koncerta Marije Šerifović

(N.Lisinac)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    9. mart 2020 | 17:33

    U svetu lune, kije, zadruge i svih plasticnih pevacica, ova gospodjetina zasluzuje maximalno postovanje! U njenim spotovima nema golotinje i plastike a sve njene pesme cepaju dusu!

  • Mihailović

    9. mart 2020 | 17:38

    I ja sam gledao i slušao kako pevaju,nekoliko puta i da pravo kažem isto nemam pojma o čemu pevaju...

  • Normalan odgovor

    9. mart 2020 | 20:07

    Ne zna su pevale jer nije pratila.Cemu pompa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA