Jelena Gavrilović sa dečkom pazarila skupocenu nekretninu u Beogradu na vodi?

 
 ≫ 
  • 6

Glumica je već duže vreme u ozbiljnoj vezi sa ostvarenim muškarcem

Glumica Jelena Gavrilović već duže vreme uživa u ljubavi sa partnerom Dariom, a da je veza ozbiljna, govori to da će se uskoro preseliti u elitno naselje Beograd na vodi, piše Kurir.

Jelena trenutno živi sa svojim izabranikom na Novom Beogradu, a obzirom da planiraju da zasnuju porodicu rešili su i da promene mesto stanovanja i kupe veću nekretninu.

Njih dvoje odlučili su se da pazare stan u trenutno najelitnijem delu grada i uskoro bi trebalo da se presele. Kada su videli nekretninu koja im po svemu odgovara, konsultovali se sa stručnjacima i kaparisali je.

Glumica i njen dečko rade na proširenju porodice i nadaju se da će uskoro da se ostvare kao roditelji, što je Jelenina u više navrata isticala kao svoju najveću želju.

Gavrilovićeva je davno pričala kako je da je spremna da postane majka, ali zbog toga što nije uspela da nađe odgovarajućeg partnera, do toga nije ni došlo.

Jelena Gavrilović Jelena Gavrilović, Foto: Nikola Tomić

Gavrilovićeva smatra da je sada pronašla idealnog partnera, a kada bude u drugom stanju plavokosa glumica ne planira da zapostavi svoju karijeru.

Jelenin partner je ostvaren muškarac zaposlen u jednom lancu prodavnica sportske opreme na veoma visokoj poziciji.

Video: Šta će biti sa ozloglašenim imanjem Majkla Džeksona?

(N.L)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    7. mart 2020 | 12:32

    Nisam ni sumnjao da je u vezi sa nekim bednikom.

  • 7. mart 2020 | 10:53

    A ko je to držao fenjer pa zna da rade na proširenju porodice?😁

  • Nina

    7. mart 2020 | 13:51

    Svaka cast svakom ali ja i dalje ne znam kako ljudi uspevaju da kupe stanove u novoj gradnji?Ni za kes ni za kredit. Ja radim kao medicinska sestra,i mogu da dobijem na 30 godina kredit izmedu 40.000 i 50.000e i kako da kupim stan? Cime se bave ti ljudi,ako iskljucimo estradu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA