Kad Goca i Ivana ukrste glasove svi znaju da ih čeka ozbiljna žurka!

 
 ≫ 
  • 0

Pevaće sopstvene pesme kao i one koji su obeležile rad grupe Tap 011

Vrsne pevačice, odlične koleginice i velike prijateljice rešile su da obraduju svoje fanove i publiku.

Naime, Goca Tržan i Ivana Peters udružiće glasove povodom Dana žena i prirediti nezaboravnu žurku u Čačku. Nekadašnje članice grupe Tap 011, organizovale su koncert pod nazivom “Dame Biraju” .

Obe su poznate po vrhunskom glasu, dobroj energiji i hitovima koji se pevaju decenijama unazad. Pevaće sopstvene pesme kao i one koji su obeležile rad grupe Tap 011.

Koncert će se održati u Domu kulture u Čačku, 8. marta, sa početkom od 20 časova.

Podsetimo, nedavno je Ivana izjavila kako je nekada među njima bilo i ljubomore.

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dode kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - rekla je Ivana.

- Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada - ispričala je Petersova.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać sa mužem došla na proslavu rođendana Cecinog frizera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA