Čipka, halteri, gaćice od 2 tračice... JK kao bezobrazna Barbi, lift "eksplodirao" od doze seksepila

 
 ≫ 
  • 51

Komentarišu da je Jelena ponovo otišla korak dalje i "prešla igricu"

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je, kako kažu u komentarima, ponovo zadala domaći zadatak! Ovaj put u seksi pink čipkastom donjem vešu, toliko provokativnom da je sliku teško i opisati.

Istina, navikli smo na Jelenine provokativne odevne kombinacije, na to da ide u korak sa trendovima i obuče čak i ono što bi se malo ko usudio, ali nekako uvek iznova uspeva da iznenađuje.

JK je pozirala u već prepoznatljivom liftu u svom domu, ali na fotografijama izgleda tako da skoro i ne liči na onu Jelenu na koju smo navikli. Ima čipasti seksi veš, providan i minijaturan - sa tračicama i srcem na škakljivom mestu, uz to pink čizme sve do butina, haltere, a pritom i drugačiju frizuru...

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Ovaj put joj je kosa skroz bela, sa visoko podignutim konjskim repom. Pink kaput je ogrnula preko sebe, a u ruci ima samo novčanik.

Nema ko nije prokomentarisao da liči na Barbi lutku, a da li je ovo zagrevanje pred večerašnji koncert u Podgorici ili najava za nešto još bezobraznije, ostaje da vidimo.

Video: Karleuša otkrila pola grudi, a kad je podigla ruku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    29. novembar 2019 | 22:44

    E STO SE TICE OVOG FOTOSOPA,POJEDINE OSOBE BAS PRETERASE.KOLIKO SAM JA PRIMETIO,PREDNJACI KARLEUSA,LUNA,KACA ZIVKOVIC,TEODORA,ZNACI DO NEPREPOZNATLJIVOSTI.ISTE TE OSOBE SAM SPLETOM OKOLNOSTI VIDEO UZIVO I MOGU VAM RECI DA KARLEUSA I LUNA OCAJNO IZGLEDAJU.NE BIH STARIJE POZNATE ZENE KOMENTARISAO.

  • GB

    29. novembar 2019 | 20:01

    Koji f.sop lelle pa ona ima nosurdu a i mladez je umanjen

  • Ccc

    29. novembar 2019 | 19:41

    Fina neka mama...zena...domacica...komedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA