Severinu advokat ubeđuje da sina preda Milanu, pevačica u teškom stanju: Sad je teško pričati s njom

 
 ≫ 
  • 19

- Mislim li da je Severina spremna na to?! Nisam siguran, teško je s njom sada razgovarati - kaže pevačicin advokat

Advokat Severine Kojić (47), Mate Matić, kaže da pokušava da ubedi pevačicu da preda dete ocu Milanu Popoviću (54), nakon što je sudija Tea Golub danas, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Bilo bi zastrašujuće da se ide sudskim putem u izvršenje, pokušavam da uverim Severinu da prihvati stanje kakvo je sada, da se ne pravi nered oko malog deteta. Vrlo je teško razgovarati sa Severinom sada, sva je u šoku, van sebe je. Jednostavno ne može da veruje da se, kao razumna i korektna majka, našla u situaciji u kojoj se prednost daje ocu što je zapravo prvi put uopšte da je doneta takva odluka - kaže Mate.

On kaže da je odluka da se dete poveri ocu "apsurdna".

Milan Popović i severina Severina i Milan u vreme ljubavi, Foto: Milena Đorđević

- Odluka se ne temelji na zakonitim postupanjima određenih tela, tako da ćemo odmah pokrenuti sve moguće postupke i podneti krivične prijave protiv svakoga ko je u ovom slučaju nezakonitom radnjom doveo do ovoga. Šta želim reći?! Starateljka deteta, koju je odredio sud, na pitanje na raspravi kad je zadnji put videla Aleksandra odgovara: "Pre dve godine". Znači nije ga ni videla, apsolutno ništa nije odradila, ali ima svoj stav i daje predlog da se dete poveri ocu. Apsurd. Pokrenućemo apsolutno sve kako bismo ovo sprečili - priča Mate.

Iako je Milan Popović naglasio da će dete nastaviti da živi u Zagrebu i da mu nije izvadio srpski pasoš, kao što Severinin oadvokat i ona tvrde.

- Postoji opasnost da bi otac mogao dete odvesti negde izvan Hrvatske. Postoji nekakav pasoš, tako se zove jer je u Srbiji napravljen, za čije vađenje Severina nikada nije dala saglasnost. Napravićemo sve moguće da priča eventualno ne ode i u tom smeru, ali bojim se da je u ovom trenutku najpametnije dete pustiti, da ga sada da tamo... Mislim li da je Severina spremna na to?! Nisam siguran, teško je s njom sada razgovarati. Kad malo dođe sebi, videćemo šta ćemo - kazao je Matić.

VIDEO: Jelena Karleuša o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. novembar 2019 | 15:35

    I treba dete da bude sa ocem. Zamisli da ti je ćale Kebin sin???? Jos ti mama ima klip sa jahte... 😰😰😰😰

  • Ivana

    28. novembar 2019 | 14:53

    Kako mogu majci da oduzmu dete????Ljudska sramota!!!!

  • Jupiter

    28. novembar 2019 | 15:25

    Tako treba da prodju sve majke kojima su publicitet i karijera bitniji od dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA