Lepe Poparine sekretarice iz "Srećnih ljudi" svi se sećate, a tek da joj vidite ćerku - manekenku

 
  • 16

Glumica se povukla, učestvovala je u "Farmi", a o ocu svog deteta nikada nije pričala u javnosti

Gordana Bjelica Gordana Bjelica/Foto: Instagram/gordanabjelica888

Glumica Gordana Bjelica ostvarila je zapaženu ulogu u seriji "Srećni ljudi", gde je tumačila lik atraktivne Bebe, sekretarice biznismena Žarka Popare. Tada je imala tridesetak godina, a svojom lepotom mnoge je prikivala za male ekrane.

Usledile su uloge i u drugim domaćim popularnim serijama, a potom je odlučila da se povuče iz glume. Nakon nekoliko godina pauze ponovo smo je videli u seriji "Seljaci", ali se nedugo posle toga opet razišla sa glumom.

I dvadeset godina kasnije, Gordana važi za jednu od najlepših glumica. U javnost se vratila 2013. godine kada je prihvatila učešće u rijaltiju "Farma", gde je mnoge iznenadila ponašanjem. Ljubila se sa pokojnim Ekremom Jevrićem i Erom Ojdanićem, što je bilo posebno šokantno publici.

Gordana Bjelica Gordana Bjelica/Foto: Instagram/gordanabjelica888

Gordana je samohrana majka i sama je odgajala ćerku Todoru, koja je povukla lepotu na majku i bavi se manekenstvom. Glumica je imala problema sa ocem njenog deteta, pa u medijima nije pominjala njegovo ime i prezime.

Gordana Bjelica Gordana Bjelica/Foto: Instagram/gordanabjelica888

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - svojevremeno je pričala Gordana.

Evo kako izgleda njena ćerka:

 
 
 
View this post on Instagram
#hello #časopis #mey #loveA post shared by gordana bjelica (@gordanabjelica888) on

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA