Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića

 
  • 5

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv pevačice i njenog supruga

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog veštičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine pokušao da napakosti biznismenu i napravi mu velike probleme.

- Velika prašina se podigla u Hrvatskoj zbog toga, jer je Severina poznata pevačica, a Milan ugledan biznismen. Komšije i narod nisu potpuno informisani o takvim stvarima, pa je nastala i opšta panika kada su čuli da se tako nešto dešava neposredno pored njih. Nikome nije svejedno, jer su to paranormalne stvari - izjavio je izvor.

Milan Popović Milan Popović/ Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić

- Vršili su i pritisak na Popovića, koji je morao nakon toga da se obrati pravosudnim organima i sve je sada na tužilaštvu, ali svakako to neće proći nekažnjeno. Strašno je da jedna žena i majka sebi dozvoli takve stvari, ali sada neka odgovara za nepromišljene i sektaške postupke onaj ko je zaista kriv. Mi verujemo da će sudstvo i tužilaštvo raditi svoj posao savesno i stručno i osuditi ovakav vid ponašanja da se nekim slučajem ne bi ponovio - zaključuje izvor.

Slučaj je prokomentarisao i Milan Popović.

- U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje - rekao je Popović za Srpski telegraf.

Milan Popovic, Severina i Igor Kojic Milan Popović; Severina i Igor Kojić/ Foto: Youtube/Regionalna TV Banat Vršac, Marko Jovanović, Telegraf

Podsećamo, Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe i muž Severine Kojić, pred kapijom vile u Zagrebu ostavio je sumnjivu stvar, nakon čega je Popović pojačao mere bezbednosti.

VIDEO: Severinin muž snimljen kako ostavlja "smotuljak" ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    11. jun 2019 | 16:42

    Ovaj narod se samo bruka!

  • Nale

    11. jun 2019 | 23:32

    Da li je moguce da ce sve proci nekaznjeno!? Psiho oboje.

  • Marija

    12. jun 2019 | 22:39

    Covece, ti si psiho totalni! Sad je optuzujes i da he vestica! Vodis godinama medijaku kampanju i sporove protiv nje! Ostavila te zena cao zdravo! Prezali jbt! Imas tu intelektualku od 14,5 godina koja je facinirana tvojim kesom i basta! Seve nikad nije bila tvoj domet, lokalcicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA