"Nije moja majka svezala onu stvar da niko ne može da je..." Sin podržao majku Suzanu i njenu vezu sa Mikijem

 
 ≫ 
  • 30

- Kada niko nije hteo ni da čuje za mene, ona je bila tu i poslednji dinar mi je davala dok sam se borio sa svojim problemima i sa zakonom - kaže Nikola

Suzana Perović Miki Đuričić Suzana Perović i Miki Đuričić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sin Suzane Perović podržao je majku i njenu vezu sa Mikijem Đuričićem, prilično neobičnim rečima s obzirom na to da je u pitanju roditelj.

Naime, kako Nikola kaže, njegova majka nije svezala onu stvar, pa da ni sa kim ne može da bude intimna.

- To je njen život, nek radi šta hoće, jer ona i ćale od 1994. godine nezvanično nisu zajedno. Pa nije ona žena, sa oproštenjem, svezala pi*ku da ne može niko da je je*e. Ja ne mogu da se mešam, ali biću tu da joj pomognem i uvek ću je podržavati - kaže Nikola.

Nikola Perović Nikola Perović, Foto: Privatna arhiva

- Kada niko nije hteo ni da čuje za mene, ona je bila tu i poslednji dinar mi je davala dok sam se borio sa svojim problemima i sa zakonom. I dok sam nosio nanogicu, ona se brinula o meni u kući. Ona se zeznula što je uopšte lagala za Mikija, a onda su je uhvatili svi ovi koji ne bi pored nje mogli proći na ulici i počeli da je vređaju. E, to me nervira! Kad je moja majka ulazila u sve to, ja sam joj pričao da ona nije klinka i da joj ne treba rijaliti i to da bude s nekim s kim se ne bi na ulici pozdravila - poručio je mlađani Perović za Svet.

Podsetimo, pre samo 4 meseca Nikola se pitao šta bi njegova majka radila da se uda u Kupinovu za Mikija.

- Iskreno, ja Mikija gotivim, zanimljiv mi je. Meni je samo bitno da je moja majka dobro i da je ona zadovoljna. Suzana se sigurno neće udati za Mikija. Zamisli da mi se majka uda za Mikija iz Kupinova! Pa šta bi tamo radila? Sadila krompir?! A ovamo je udata za Vladu Perovića! Ipak je moj otac nivo, za razliku od Mikija - rekao je tada Nikola.

VIDEO: Miki Đuričić u kolicima izlazi iz bolnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    9. jun 2019 | 11:12

    Njemu Miki treba , neradnik i baraba kao i Miki ! A mama će izaći sa lovom 😏 biće love i narodnog keka 🤪 Lepa je odlučno reagovala , golu iz Kuće isterala !

  • Igor

    9. jun 2019 | 12:45

    Bravo kralju sad da si pametan u zemlju bi propao u rupu se sakrio od sramote ali cega se pametan stidi budala se ponosi. Bravo....

  • Dare

    9. jun 2019 | 09:54

    ..baš lepo rečeno, vidi se da poštuje majku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA