"Treba samo da unesu garderobu": Miloš Bojanić je hteo da proda vilu od 618.000 evra, ali je onda ipak rešio da je pokloni!

 
 ≫ 
  • 13

Miloš je odlučio da skupocena vila ipak ostane njegovom sinu Banetu

Pevač Miloš Bojaniću u Sremskim Karlovcima ima vilu od 650 kvadrata, koja se procenje na 618.000 evra. 

Iako je pevačev prvobitni plan bio da proda nekretninu, pa ju je i stavio na oglas, došlo je do promene plana zbog povratka sina Baneta i njegove žene iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa -  počeo je priču za Miloš za Star i nastavio:

Miloš Bojanić, kuća Vila Miloša Bojanića, Printskrin: Youtube

- Kada sam čuo da moj sin Bane i snajka Milica planiraju da se sa decom vrate iz Amerike i da u Srbiji nastave da žive, ja sam odmah odlučio da im poklonim kuću. Kome ću ako neću svojima. Odustao sam od prodaje, treba da povučem oglas, a sinu od srca poklanjam kuću. Sve je sređeno i skockano, ja to održavam redovno, ne treba ništa da ulažu, samo da unesu garderobu - završio je Bojanić.

VIDEO: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA