"Psihički me je zlostavljao i terao da pijem": Andreana Čekić progovorila o bivšem mužu, a onda oplela po zakonitoj ženi svog dečka!

 
  • 13

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim - rekla je pevačica

Popularna pevačica Andreana Čekić progovorila je o zlostavljanju koje je navodno preživela u braku sa Ivanom Miladinovićem od koga se zakonski još uvek nije razvela.

Andreana tvrdi da ju je Ivan psihički zlostavljao, a prijatelji koji su prisustvovali  takvim situacijama bili su šokirani njegovim ponašanjem.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti - počela je priču Andreana.

Pevačica tvrdi da je Miladinoviću finansijski pomagala i da je zahvaljujući njoj kupio stan, skupocena vozila i mnoge druge stvari.

Andreana Čekić Andreana Čekić, Foto: Nikola Tomić

- Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga - rekla je pevačica i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

- Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao - rekla je Čekićka.

Miladinović o svojoj bivšoj nema neko lepo mišljenje što pevačicu ni malo nije iznenadilo.

Andreana Čekić, Ivan Miladinović Andreana Čekić i Ivan Miladinović, Foto: Instagram/andreanacekic

- Ne čudi me da o meni priča sve najgore. Nije o meni pričao lepo ni u mom prisustvu, kamoli sad. Generalno o ženskom rodu nije govorio lepo. Kao što sam već i rekla, nisam ga varala i on je to veoma dobro znao. Tačno je da sam retko kuvla ručak jer smo uglavnom jeli po restoranima, a nisam imala ni kome da spremam jer je slobodno vreme provodio van kuće - rekla je Andreana.

Pevačica je od bvišeg tražila da joj vrati novac koji joj duguje, a onda joj je on navodno pretio da će joj uzeti stan. Pevačica planira da tuži Ivana ukoliko ne potpiše sporazmni razvod braka.

- Kada sam mu rekla da mi vrati novac koji mi duguje, pretio je da će mi uzeti stan pošto ja od njega nisam tražila da potpiše ugovor da se odriče mog stana, a ja sam potpisala da se odričem stana koji je on stekao u toku našeg braka u kom sada živi. To govori da sam ja šmeker, a možda i budala, a govori takođe i o tome da je on spreman na sve zbog zarade. Deo novca je vratio, drugi deo čekam. A tužiću ga u slučaju da ne potpiše sporazumni razvod. Ja sam potpisala, čeka se on - zaključila je Andreana.

Andreana Čekić sa dečkom Andreana Čekić i Marko Milošević, Printskrin: Instgram/andreanacekic

Andreana je nakon raskida sa Ivanom otpočela vezu sa Markom Miloševićem koji je zakonski još uve u braku, a nejgova supruga Marina Milošević tvrdi da je pevačica kriva što ju je odvojila od muža, kao i njihovu ćerku od oca.

- Kao što sam već rekla njihov brak je dugo pre mene bio u raspadu. Ako se  na papiru nisi razveo ne znači da si nečiji rob ili sluga. Ona je mislila da će onim izjavama uzburkati našu vezu, mislila je da se na taj način spasava veza ili brak. Laž je da Marko vozi njen auto, laž je da mu ja branim da viđa dete. Ona ga ucenjuje da ne sme da je vidi dok je sa mnom u vezi. Popusti kad dete počne da plače za ocem, pa mu dozvoli da je viđa na sat vremena, a onda opet zabrani kontakt iz hira. Marko redovno šalje pare i plaća račune sve vreme od kako smo zajedno. Ona o meni govori sve najgore jer želi da stvori sliku nepravedno ostavljene žene, i žrtve i da okrivi mene za raspad svog braka. Volela bih da prestane sa govorom mržnje jer od srca želim da budem prijatelj sa njom zbog  Marka, zbog deteta, zbog budućnosti, zarad mira - rekla je pevačica.

VIDEO: Andreana maše parama dok peva u krilu oženjenog dečka

(Telegraf.rs/Svet)

Video: Pitali je da bira između koleginica, iznenadila odgovorima: Maju Berović stavili na teške muke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma idi

    7. jun 2019 | 18:02

    Dobro nisi trazila jos i da ti se izvini deckova zena.

  • Lala

    7. jun 2019 | 17:59

    Zato si otišla oženjenom i rasturila porodicu. Ma cuti bolje ti je

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    7. jun 2019 | 18:24

    Ma ne kaki bre otela si dečka devojci i to je kraj sad prosipaš mudrost pokri se sa ušima i ćuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA