Pevač "Legendi" posle 30 godina napušta grupu, evo koji su razlozi

 
 ≫ 
  • 16

- Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome - poručio je Ivan

Ivan Milinković napušta grupu "Legende", posle 30 godina koliko je bio pevač ovog sastava.

- Tačno je, vreme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da 'uselim' u srca publike - istakao je Ivan u saopštenju.

Ivan je kao solo izvođač objavio dve numere, i to u izdanju Granda, a zovu se "Ibar usto protiv brega" i "Svenuće dunja na ormaru".

- Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome - poručio je Ivan.

Beer fest, Bir fest, festival piva 2015, Legende Ivan Milinković, Foto: Telegraf

Inače, Ivan će kao pevač "Legendi" pevati još ovo leto, pošto imaju brojne zakazane nastupe i koncerte, ali od jeseni na njegovo mesto dolazi neki drugi pevač.

Podsetimo, "Legende" su osnovane 1988. godine, a Ivan Milinković je njen član postao 1989. godine. Pre toga Ivan je devet godina bio u Beogradskoj operi, a Milinković je rođen u Loznici, 15. jul 1962. godine.

Poslušajte Ivanove solo pesme:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sh

    2. jun 2019 | 13:29

    Vi sto mislite da je los pevac ajde odpevajte jedan stih...čovek peva kao besan. Odlican pevac.

  • 🆗

    2. jun 2019 | 11:06

    Obozavam " Legende",ali mislim da " solo" Ivan nece imati uspeh kao sa grupom! Cist primer je "Medeni mesec", sa rasturanjem grupe nisu imali bas nikakav uspeh,a bili su jedan od najboljih bendova u to vreme. Nisu im pomogli ni " Medenjaci",ni "Dejan medeni" Daj Boze, da gresim!

  • Boban

    2. jun 2019 | 11:58

    Sedi gde si, ja mislim da ti je tako najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA