Sloba Vasić se oglasio nakon što je navodno udario svoju devojku i završio u policiji (FOTO)

 
 ≫ 
  • 15

Pevač "Granda" se nakon navodnog incidenta oglasio na društvenim mrežama

Pevač "Granda" Sloba Vasić nakon što je navodno priveden u policiju zbog navoda da je u kafani nasrnuo na svoju devojku, oglasio se na društvenim mrežama.

- Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesrećan. Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osećaš užasno i da ti se napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikada - napisao je pevač na svom Instagram storiju.

Slobina objava na svom instagram storiju, Printskrin: Instagram/slobodanvasicofficial

Kako smo ranije preneli, incident se navodno dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gde je Vasić sa devojkom i prijateljima proslavljao Praznik rada.

- Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla - ispričao je izvor Kurira.

Sloba Vasić/ Foto: Instagram/_slobavasic_

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici:

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    3. maj 2019 | 11:44

    Jel da!! Sada bi svi da bezite kada ste nesto napravili u svojim karijerama. Sto nisi otisao ranije kada jos nisi bio pevac? Tada ti je bila super drzava gde mozete vi kafanski pevaci(ce) nepismeni(ne) da zaradjujete na hiljade evra bez da placate porez drzavi. To sto ovde imate nigde necete imati. Sto se mene tice mozete svi da idete da vas ne gledamo.

  • Hajaha

    3. maj 2019 | 11:37

    Pa nista pasos u ruke i putuj igumane, ne vraxaj se

  • Beogradizacija

    3. maj 2019 | 13:28

    Sta li bi radio kad odes? 😂Znas, tamo mora da se radi! 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA