Stop violence just love! Željko Mitrović najavljuje novo veliko ludilo: DJ Žex sprema turneju po Srbiji (VIDEO)

 
  • 60

Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu - poruka je vlasnika televizije Pink koji kao DJ Žex uskoro kreće na spektakularnu turneju

Direktor i vlasnik RTV Pink, Željko Mitrović, pod pseudonimom di-džej Žeks, organizovao je u subotu 6. aprila žurku za zaposlene, ali i učesnike protesta "Jedan od pet miliona", a sada je najavio spektakularnu turneju po Srbiji.

Mitrović je u subotu ovakvom organizacijom i nezaboravnom žurkom želeo da pošalje jasnu poruku da nikada neće na bilo kakve napade odgovarati nasiljem, već isključivo muzikom i humorom.

Danas je na svom nalogu na Tviteru najavio turneju pod nazivom "Stop Vilolence Just Love" (Stop nasilju, samo ljubav) u sklopu koje će kamioni sa neverovatno jakim ozvučenjem širiti ovu poruku po Srbiji.

Željko Mitrović 6. aprila organizovao žurku ispred zgrade Pinka/ Foto: ATA Images

- DJ ŽEX se sprema na turneju "Stop Violence Just Love", upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 W snage sto je 9db više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu! - napisao je Željko Mitrović na Tviteru uz objavljeni snimak sa žurke ispred svoje zgrade.

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    8. april 2019 | 13:31

    Bravo Mitro legendo svaka cast srbendo ti se boris za mir i stabilnost u Srbiji a Haradinaj nek se nervira jos srbima je sve jasno ko je ko kad Hrvati i sipci navijaju za njih pa srbi moji sta vam vise treba reci oni nam bas zele sve najbolje!!!Pritom i oni Davorci iz RS dolaze ovde po nalogu PDP!!!Da bi malo digli rejting i prpaganda na N1 iBN CNN!!!

  • miki

    8. april 2019 | 12:20

    Samo napred Željko

  • Darko L

    8. april 2019 | 12:18

    Што је најважније не може да шкоди.Ми смо народ који воли весеља.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA