"Nemoj je dirati, nije to tvoje!" Milojko (74) poludeo od ljubomore, a kada je učesnik Parova pozvao Milijanu (21) na ručak napustio emisiju i izleteo napolje! (VIDEO)

 
  • 12

- Sutra sednemo onako gospodski, crvena haljina, uživamo... Vidi kako je fina, nežna, čast mi je da odemo na ručak - pričao je Požgaj

Milojko Božić (74) ne može da sakrije svoju ljubomoru otkako se u njegovu vezu sa Milijanom Bogdanović (21) umešao Aleksandar Požgaj. Požgaj ne prestaje da flertuje sa Milijanom, a jednom prilikom ju je čak zaglio i poljubio pred Milojkom.

Milijani uopšte ne smeta Požgajevo ponašanje, a po njenoj reakciji bi se reklo da joj njegova pažnja i te kako prija.

Međutim, kada je Požgaj došao na ideju da sa Milijanom ode na večeru, Milojko je poludeo od ljubomore, te se posvađao sa njim, a onda i napustio emisiju na neko vreme.

Milojko, Milijana i Požgaj, Printskrin: Dailymotion

- Otkad je Milijana ušla ja sam procvetao. Ja sam bio u depresiji... Vidi kako je nežna, lepa - rekao je Požgaj nakon čega ju je pomazio po licu.

- Nemoj je dirati rukama! Nije to tvoje! - rekao je Milojko.

- Sutra sednemo onako gospodski, crvena haljina, uživamo... Vidi kako je fina, nežna, čast mi je da odemo na ručak - pričao je Požgaj.

- Ma, teraj to! Dete od 21 godinu da z*jebava moju generaciju! Kakav je to način! 'Ajmo ja i ti napolje, da se nešto dogovorimo! 'Ajde! Ustaj - rekao je Spaho Milojku.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.s)

Video: Pitali je da bira između koleginica, iznenadila odgovorima: Maju Berović stavili na teške muke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    6. april 2019 | 11:47

    Napucala ga produkcija.

  • sneza

    6. april 2019 | 20:47

    Ma Pozgsj se samo zajebava sa Milijanom u inat Milojku hoce namerno da ga nervira sigurno taj Pozgaj bre nema nameru sa njom nista a ona glupaca pali se na to.Jadan dekica tako mu i treba sta traxis to i dobijes.

  • xxx

    6. april 2019 | 14:52

    Crni glupi Milojko,bas te zeli sto joj se svidjas xaxaxa Preko tebe je samo htela da se cuje za nju,a sad na red dolaze mladji i lepsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA