"Ti si, Dragane Marinkoviću, alkoholičar i narkoman": Kristijan se oglasio iz zatvora i nikad brutalnije opleo po Maci (VIDEO)

 
  • 16

- Ogrnut plaštom pozorišnog umetnika niže kategorije pokušao si da ispadneš interesantan u par rijalitija a ostavio si ukus gađenja - rekao je Golubović

Kristijan Golubović osuo je paljbu po glumcu Draganu Marinkoviću Maci, pri čemu ga uopšte nije štedeo.

- On je dao savet divnoj deci, aludirajući na to da im ja ne smem biti idol. E, pa pošto me i ti moralni i fizički kršu od čoveka vučeš za reč, sada ću nas uporediti u par rečenica i po milioniti put objasniti divnoj deci zašto im ja baš trebam biti uzor u životu, a ne takvi kao što si ti.... Iako o tebi i o tvom us*anom životu mogu saznati bukvalno sve to neću činiti jer nisi vredan toga. Već ću o tebi samo reći ono što svi znaju i vide iz tvog priloženog ponašanja i izgleda. Da izuzmemo što dolaziš iz piz.de materine u našu metropolu, sa fizičkim oblikom ogromnom mlohavog krompira u koji su zabodene nesrazmerno tanke nožice i ručice - rekao je Kristijan i nastavio:

- Ogrnut plaštom pozorišnog umetnika niže kategorije pokušao si da ispadneš interesantan u par rijalitija a ostavio si ukus gađenja i primer uzora baš toj divnoj deci da ni slučano ne izgledaju kao ti, a kamoli kao da se ti javno ponašaju, rekao je Golubović i dodao:

- Ostavimo tvoj skaradan izgled od koga se svakoj normalnoj glavi smučiš u par minuta, već bih naglasio najgore osobine jednog stvora koje ti poseduješ a ne bih lično poželeo nijednom detetu na svetu, a kamoli divnoj deci - naveo je Golubović i dodao:

- Ti si, Dragane Marinkoviću Maco, alkoholičar i narkoman, aljkavi punomasni gmaz pun psihofizičkih tikova, inače posledica dugogodišnjeg konzumiranja raznih psihoaktivnih go.ana. I već je tu najveća stavka zbog koje ti nikako ne možeš i ne smeš biti nikome uzor. Dok ja lično nikada nisam niti bih ikada probao nešto od tih vaših sr.nja - naveo je Kristijan Golubović.

Poslušajte šta je sve rekao Kristijan Golubović o Maci:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    3. april 2019 | 20:39

    Bravo...iskreno i nije neki ni glumac

  • Др

    3. april 2019 | 20:57

    Како се огласио из затвора!? Има ли можда неки посебан третман!?

  • Feki

    3. april 2019 | 21:11

    Svaka cast,svaka rec ti je na mestu,sve je k'o sto si rek'o,alal vera Krle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA