Uhapšen muškarac koji je progonio Anastasiju Ražnatović!

 
 ≫ 
  • 15

- Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka - kaže izvor

Policija je uhapsila muškarca koji je nekoliko meseci unazad progonio i uznemiravao Anastasiju Ražnatović, zbog čega ćerka Cece Ražnatović nije bila u poziciji ni da se slobodno kreće.

- Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena - kaže izvor upućen u priču.

Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

- Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć - objašnjava izvor.

- Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice - zaključuje izvor Blica.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    9. mart 2019 | 11:03

    Kada su oni u pitanju resi se brzinom svetlosti, a psihopate koje zlostavljaju devojke, zene po prevozu, ranom mestu, ulici...nusu bitne.E Srbijo.

  • Mileva

    9. mart 2019 | 10:41

    Samo se pittam da li bi nasa policija bila tako efikasna da je neka druga devojka u pitanju....?

  • Nije nego

    9. mart 2019 | 11:41

    Po zanimanju "Ćerka" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA