Bogoljub Karić je kao tinejdžer svakodnevno trenirao karate, ovako je izgledao pre 50 godina, a sada ima moćnu poruku za sve! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Karate je u to vreme bio moja opsesija, veština koja nas uči kako naše telo i um mogu da budu jedno - samo je deo Bogoljubove poruke

Bogoljub Karić pokazao je brojnim fanovima i prijateljima na društvenim mrežama kako je izgledao u tinejdžerksim danima, dok je svakodnevno trenirao karate, i poručio svima kako uvek treba da budu aktivni, kako telesno, tako i umno. 

- Dragi moji, evo kako sam pre više od 50 godina svoje tinejdžerske dane, osim druženja, učenja i igranja, provodio i trenirajući svakodnevno karate. Karate je u to vreme bio moja opsesija, veština koja nas uči kako naše telo i um mogu da budu jedno, nauči nas poštovanju i nauči nas najbitnije, a to je disciplina, koju i dan danas primenjujem u poslu, porodici i svakodnevnom životu. Mladi ili stari, uvek je vreme da trenirate i vežbate, ja i dan danas pešačim i treniram. Tako da, budimo aktivni, kako telesno tako i umno, samo će nas to izvesti na pravi put, koji nam pomaže da ostvarimo svoje ciljeve - poručio je Bogoljub sa suprugom Milankom i porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA