Bogoljub Karić objavio slike sa unucima i poručio: "Držite uvek porodicu uz sebe, oni će vam pomoći da uspete u svemu" (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Kada god mogu da spojim posao sa zadovoljstvom i da iskoristim priliku da budem sa porodicom i unucima, to i učinim - poručio je Bogoljub Karić

Bogoljub Karić/ Foto: Milena Đorđević

Bogoljub Karić aktivan je korisnik društvenih mreža, a iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, uvek nečim novim inspiriše svoje pratioce i fanove. 

I ovog puta je Bogoljub bio inspirisan porodicom, a u prvom planu su ovaj put bili njegovi unuci.

- Dragi moji, kada god mogu da spojim posao sa zadovoljstvom i da iskoristim priliku da budem sa porodicom i unucima, posebno kada se to vreme i mesto podudaraju sa mojim poslovima, to i učinim! Najlepše nam je da se igramo zajedno i provodimo vreme kvalitetno. Družimo se, vodim ih na sastanke i oni prate i uče šta deka radi. Često imaju brojna pitanja oko posla i onoga čime se njihova porodica bavi. Veoma interesantno, svi moji poslovni prijatelji: od premijera, predsednika, šeika, vlasnika najvećih svetskih kompanija... Svi mi čestitaju što su mladi čanovi porodice sa mnom i kažu: "Danas smo naučili nešto novo od vas". Držite uvek porodicu uz sebe, vaši najbliži su neko ko će vam uvek pružiti podršku, ali i pomoći - da uspete u svemu što želite! - poručio je Bogoljub Karić zajedno sa svojom suprugom Milankom i porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA