Preminula majka Andrije Miloševića

 
 ≫ 
  • 19

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu

Majka glumca Andrije Miloševića, Vera Milošević, preminula je pre dva dana 9. februara u 64. godini života u Podgorici, a porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju "Čepurci", piše na čitulji koji je objavio sajt umrli.me

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu, te su se mnogi upitali šta se sa njim zbiva. Za majčinog života je neretko isticao koliko mu znači njena podrška.

Umrlica Printskrin: umrli.me

- Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dve decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće - ispričao je Andrija u jednom intervjju.

Andrija Milošević Printskrin: Instagram/andrijamilosevic_official

- Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge - istakao je ranije Andrija Milošević, koji je bio vezan za svoju majku.

- Jedan od najtežih trenutaka bila mi je mamina dijaliza i posle je imala transplantaciju bubrega. To je meni lično bio jedan od najtužnijih, najtežih trenutka u životu. Međutim, ona je to pobedila. Sada je u sve u najboljem redu. Otac mi je preminuo i to je isto jako težak period za mene, ali opet morao sam da idem dalje - rekao je Andriju u jednom od svojih ranijih intervjua.

VIDEO: Ognjen Amidžić i Andrija Milošević o koncertu u čast Marinka Madžgalja

(Telegraf.rs)

Video: Adaktar pokazao novog, neobičnog ljubimca!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    11. februar 2019 | 22:32

    naravno da se nije oglasavao jer je normalan covek. tuguje sa familijom a ne sa instagram ...ilima

  • Dušaduša

    11. februar 2019 | 23:05

    Saučešće Andriji, a što se nije oglašavao pa tako valjda treba da bude, čoveku je žao u srcu i duši a ne na instangramu.

  • Cheetah

    11. februar 2019 | 23:43

    Normalno da se nije oglašavao jer pojedinima nije do instagrama i fejsa kad im neko umre. Saučešće Andrija sad ti je majka na boljem mestu. Izdrži Andrija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA