"Ne želim da ga vidim nikad više, mesecima sam plakala zbog njega!" Zorannah iznela šokantne detalje života sa fudbalerom

 
 ≫ 
  • 9

Njene reči šokirale su one koji je prate, budući da Jovanovićeva nikada javno nije pričala na ovaj način

Zorana i Danijel, Foto: Instagram/zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah u aprilu prošle godine raskinula je vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, ali se sada prvi put oglasila na temu prekida, objasnivši razloge raskida!

Zorana i Danijel zabavljali su se malo više od dve godine, ona se zbog njega preselila u Belgiju, a potom i u Francusku.

Kako je Zorana rekla u najnovijem videu koji je objavila, u periodu kada su se preselili u Francusku bila je očajna.

- Nisam želela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje - počela je.

- Dok smo živeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo - objasnila je Jovanovićeva.

Zorannah i Danijel u vreme ljubavi, Foto: Instagram/zorannah

- Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugde, i na instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to - rekla je Zorannah.

Njene reči šokirale su one koji je prate, budući da Jovanovićeva nikada javno nije pričala na ovaj način.

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše: Jedva izašla iz kola, pa izgovorila samo jednu rečenicu

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joe

    23. januar 2019 | 09:55

    Danima je plakalahh...

  • Mrcke

    23. januar 2019 | 10:22

    Cime se doticna bavi, a da modna blogerka.....a odatle novac.....SATRO. Muzla i ona ovcu 2 godine, videcemo ko je sledeci za beketanje.

  • kiza

    23. januar 2019 | 10:17

    neki snimak možda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA