Ćerka Voje Brajovića se razvela nakon 2 godine braka, a sada uživa u ljubavi sa 17 godina starijim hrvatskim pevačem! (FOTO)

 
  • 9

Par se upoznao pre nekoliko meseci u Beogradu, jer je hrvatski pevač ovde imao nastupe i gostovanja

Glumica Iskra Brajović (31), ćerka poznatog glumca Voje Brajovića više ne krije vezu sa 17 godina starijim hrvatskim pevačem Mladenom Burnaćem (48).

Kako prenose hrvatski mediji, njih dvoje su se nedavno pojavili na jednom zagrebačkom partiju, a svoju zaljubljenost nisu krili.

Ovaj par se često može videti u šetnjama zagrebačkim centrom, kako prenose tamošnji mediji, ali i u Beogradu.

Kako navode hrvatski mediji, Iskra i Mladen su se upoznali pre nekoliko meseci u Beogradu, jer je hrvatski pevač ovde imao nastupe i gostovanja.

 
 
 
View this post on Instagram
Upravo nešto snimamo u zapadnom dijelu grada. Uskoro više informacija.. :) :) #mladenburnacA post shared by Mladen Burnać OFFICIAL (@mladen_burnac_official) on

Iskra je bila u braku sa deset godina starijim Sinišom Babićem sa kojim ima ćerku Ines, a od njega se razvela nakon dve godine braka u tajnosti, jer gotovo niko nije znao da je toj ljubavi došao kraj.

Mladen Burnać, razveo se pre 20 godina, te je kao samohrani otac odgajao sina Antonija koji ima 24 godine, samo 6 manje od Iskre.

 
 
 
View this post on Instagram
Jedna fotkica sa snimanja novog spota.. ☺ #mladenburnac #dzabadzabaA post shared by Mladen Burnać OFFICIAL (@mladen_burnac_official) on

(Telegraf.rs/24 sata.hr)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA