Lepa Lukić uhvatila muža sa ljubavnicom i nju golu izbacila iz kuće, a sada ga žena Suzana javno vara sa 15 godina mlađim - u Zadruzi!

 
 ≫ 
  • 5

Vlada Perović bio je drugi muž Lepe Lukić, a sada je u braku sa Suzanom Perović, učesnicom Zadruge

Lepa Lukić/ Foto: Nikola Tomić

Suzana Perović i Miki Đuričić poslednjih dana su u žiži javnosti zbog izliva emocija i priznanja da između njih postoji nešto više od prijateljstva. I to na dugogodišnjem nivou.

Međutim, malo kome je poznato da je Suzanin suprug Vlada Perović, koji se isprva nije bunio zbog njene bliskosti sa Mikijem, što sada nije slučaj, zna da je on drugi muž Lepe Lukić. Njihov brak okončan je kada ga je Lepa uhvatila u preljubi u njihovom domu, a opisala je i situaciju kada je Vladu i njegovu ljubavnicu zatekla u krevetu.

Lepa i Vlada na venčanju/ Foto: Privatna arhiva

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologu*u! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je Lepa u svom stilu.

Suzana i Vlado su i dalje u zvaničnom braku, imaju dvoje dece, ali, kako je rekla pevačica u Zadruzi, u prijateljskim su odnosima. Sa scene se davno povukla, a 2013. godine je bila u emisiji "Preljubnici", da bi sada, u septembru 2018. ušla u Zadrugu 2.

Suzana Perović/ Printskrin: TV Pink

- Moj muž je najbolji i tu nema priče. Mnoge su obletale oko njega i htele ga za sebe, ali samo sam ga ja dobila. Da je samo jedna od njih u pitanju, pa i da prećutim. Problem je što su mnoge htele seks i svašta nešto, ali on je samo moj muž i to poštuje - izjavila je Suzana, dok njen suprug nakon Suzaninog i Mikijevog priznanja da među njima postoje emocije nije želeo ništa da komentariše.

Vlada Perović/ Printskrin: TV Happy

VIDEO: Suzana sa ovim zadrugarom vara supruga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    3. decembar 2018 | 18:01

    Suzana sa Karamelom bila u emisiji preljubnici a sad ona ispade preljubnica,ovaj svet je totalno poludeo.

  • Lara

    3. decembar 2018 | 19:32

    I to sa Mikijem ha haha, gdje ide ovaj svet ...

  • dragana

    3. decembar 2018 | 14:51

    Karma, sta li je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA