Odmor na Zanzibaru pretvorio se u noćnu moru: Jeleni Tomašević ukradena dokumenta!

 
 ≫ 
  • 0

Samo što je proslavila 35. rođendan pevačica je otputovala na odmor gde je doživela neprijatnost

Predah od poslovnih angažmana pevačica Jelena Tomašević je iskoristila da sa prijateljima i saradnicima otputuje na egzotični Zanzibar i tamo napuni baterije.

Međutim, uživanje na ovom koralnom ostrvu na kraju se pretvorilo u noćnu moru jer su Jeleni bila ukradena dokumenta.

Ovaj podatak je obelodanila Elena Petreska, umetnička direktorka festivala zabavnih pesama "Mel Fest", koji se preksinoć održao u Prilepu, na jugu Makedonije.

Jelena Tomašević je trebala da nastupi na gala večeri "Mel Festa", ali nije uspela da stigne u Prilep. Razlog njenog odustva je objasnila Elena Petreska, direktorka ove muzičke manifestacije.

Jelena Tomašević, Foto: Nikola Tomić

- Jelena je bila najavljena kao gost "Mel Festa", ali na žalost nije mogla da dođe. Informisani smo da je Tomaševićeva bila u Zanzibaru, gde je doživela neprijatnost, koja je sprečila njen dolazak. Naime, bila su joj ukradena dokumenta, pa radi toga nije bila u mogućnosti da putuje u Prilep dok ne dobije nove putne isprave. Ipak, ona je obećala da će se pojaviti na nekom od sledećih događaja vezanih za "Mel Fest" - kaže Elena.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Samo što je proslavila 35. rođendan Jelena Tomašević je otputovala na odmor na Zanzibar, a kako se pohvalila na svom Instagramu posetila je i kuću gde je rođen i živeo čuveni pevač Fredi Merkjuri.

Jelena Tomašević je uvek smirena, ali ovo pitanje ju je iznerviralo

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA