Moja Lena nema brata! Goca Tržan progovorila o ćerkinom odnosu prema Miljaninom sinu Željku, pa otkrila da li će joj braniti da ga upozna

 
 ≫ 
  • 19

Goca je vrlo otvoreno prokomentarisala ćerkin odnos prema činjenici da je njen otac Ivan napravio dete u rijalitiju

Goca Tržan i Ivan Marinković iz braka imaju ćerku Lenu, Foto: Nikola Tomic

Miljana Kulić porodila se 27. jula 2018. godine, čime su ona i Ivan Marinković postali roditelji sina Željka, a Ivanova ćerka Lena, koju ima iz braka sa Gocom Tržan, dobila je polubrata.

Međutim, Goca kaže da njena ćerka nema brata.

- Ne znam kako to mislite, ja se nisam drugi put porađala, tako da Lena nema brata, koliko ja znam - rekla je Goca ovim povodom.

Međutim, kaže da se neće protiviti ćerkinoj želji da upozna Željka, ukoliko je izrazi.

- Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka, ukoliko to bude želela. Ali, da bi donela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona ima telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu - objasnila je Tržanova.

Miljana Kulić i Ivan Marinković sa bebom u porodilištu, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Podsetimo, u vreme razvoda, Goca je u julu 2011. godine u jednoj emisiji vrlo potresno govorila o njenom i Ivanovom odnosu.

- Moja devojčica je mene pre šest meseci pitala nešto veoma bitno . Htela je da zna da li ja volim njenog oca. Kada sam joj rekla da ga volim, u neverici me je pogledala i rekla da joj nije jasno zbog čega ja Ivana volim kada se on prema meni ne ponaša lepo. Prestali smo da se slažemo ,da delimo, nismo se više držali za ruke i naše dete je veoma trpelo. I sada razgovaramo jako loše. Više kroz ljutnju i bes i znam da moramo da radimo na tome. Mnogo sam ga volela, ma volim ga i sad na neki način, ali to nije dovoljno da ostanemo u braku - rekla je tada pevačica.

Lena Marinković i Goca Tržan, Foto: Vladimir Milovanović

Goca je Lenu rodila 23. maja 2007. godine u Narodnom frontu, a za Ivana se udala nekoliko meseci ranije - 27. januara 2007. godine.

VIDEO: Lakše je raditi sa decom nego sa odraslima

VIDEO: Goca Tržan o Kiji Kockar: Neću da se povlačim pred tim! 

(Telegraf.rs/"Hit")

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. oktobar 2018 | 13:56

    Ima Goco, ima. Druga je stvar sto ti ne priznas, jer sutra, kada se sretnu brat i sestra, prepoznace se, a ti ces biti nemocna.

  • Milka

    31. oktobar 2018 | 10:48

    Goco ćuti nisi ni ti zlato

  • Pikap

    31. oktobar 2018 | 10:56

    Da da...a sutra kada Goca dobije drugo dete verovatno ni to nece biti brat ili sestra sa Lenom...Boze me sacuvaj od ovakvih gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA