Džejson Derulo sprema pravi spektakl u Beogradu

 
  • 0

Pored svetski popularnih hitova u izvođenju ove mega zvezde poput Swalla, Wiggle, Talk Dirty, Whatcha Say od kojih neki imaju preko milijardu youtube pregleda, gosti kluba biće u prilici i da slušaju dj Jae Murphija koji putuje zajedno sa Džejsonom na ovoj svetskoj turneji

Foto: Promo

The Bank prvi RnB klub u ovom delu Evrope, ponovo pomera granice klupske scene obzirom da će u nedelju 28.oktobra imati čast da ugosti jednu od najvećih RnB zvezda današnjice Džejsona Derula.

Pored svetski popularnih hitova u izvođenju ove mega zvezde poput Swalla, Wiggle, Talk Dirty, Whatcha Say od kojih neki imaju preko milijardu youtube pregleda, gosti kluba biće u prilici i da slušaju Dj Jae Murphija koji putuje zajedno sa Jasonom na ovoj svetskoj turneji.

Foto: Promo

Još jedno iznenađenje očekuje ljubitelje dobrog provoda ovog vikenda u Bank-u pošto će u petak specijalni gosti tačnije gošće kluba biti manekenke i modeli jedne od najvećih hrvatskih modeling agencija WhyNot. Što se tiče nastupa Džejsona Derula klub Bank i RnB Sunday rešili su da obraduju sve goste tako da se ulaz za ovaj jedinstveni spektakl neće naplaćivati, ali su rezervacije obavezne.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA