Jovana Jeremić objavila prvu sliku bebe, pa emotivnom porukom raznežila sve! (FOTO)

 
  • 14

- Ona je moja pobeda u životu nad svim olujama, bitkama i ratovima koje sam preživela do sad - između ostalog je poručila voditeljka

Jovana Jeremić sa suprugom, Foto: Marko Jovanović

Voditeljka Jovana Jeremić se porodila i na svet donela ćerkicu Leu, a sada je objavila sliku iz porodiliša na kojoj su ona i suprug Vojislav sa bebom.

Uvek ćeš biti moj centar sveta... Jovana Jeremić objavila prvu sliku iz porodilišta i emotivnom porukom se zahvalila suprugu (FOTO)

Voditeljka je uz prvu sliku bebe objavila i dugačku emotivnu poruku.

- Postoje trenuci koji nemaji cenu. Jedan takav je upravo ovaj! Rodila sam ćerku Leu. Ona je moja pobeda u životu nad svim olujama, bitkama i ratovima koje sam preživela do sad. Moj trijumf. Nijedna diploma, nikakva popularnost ne mogu da se mere s ovim osećajem. Ona je moja životna pobeda i kruna svega što sam do sada postigla. Kada se oporavim idem još brže, jače i bolje u budućnost sa mojim mužem i mojom bebom. Ispunila sam pun krug- sedim pored svog muža koji je moj centar sveta. Najskuplje stvari na svetu su one koje se novcem ne mogu kupiti (ali za novac se svakako treba boriti radi obezbeđivanja bolje i lepše egzistencije porodice), a najvredniji osećaj je emocija. Iz emocije se razvija ljubav, a iz ljubavi porodica. Iz stabilne porodice nastaje jak biznis, ali i uspešni ljudi na svim poljima društvenog delovanja koji pružanjem svoje ruke prijateljstva i empatije stvaraju neki bolji svet. Ljudsku humanu budućnost - između ostalog je poručila Jovana.

Jovana Jeremić sa suprugom i ćerkom, Printskrin: Instagram/jovana_milosevic_ex_jeremic

(Telegraf.rs)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA