Anina i Rastina ćerkica danas slavi prvi rođendan: Reper presrećan, a evo kako se zahvalio fanovima na čestitkama! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 2

- Braćo i sestre hvala vam na bezbroj lepih reči i čestitkama koje od juče ne prestaju da stižu! - napisao je Rasta na svom Instagramu

Rasta sa ćerkicom Tarom, Foto: ATA Images, Instagram/stefanrasta

Pre godinu dana na današnji dan pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta postali su roditelji devojčici Tari. Vest da se porodila zanosna Paraćinka odjeknula je u svim domaćim medijima. 

Rasta snimao Anu u kupaćem, sve objavio javno, pa je žestoko isprozivao! (FOTO)

Pevačica je bila presrećna kada je na svet donela devojčicu, dok je srećni tata kada se Ana porodila rešio da promeni imidž pa je tada dredove po kojima je bio prepoznatlji ošišao.

Ana i Rasta kada se rodila Tara, Foto: Telegraf

Danas se reper na svom Instagramu zahvalio svojim fanovima i prijateljima na čestitkama.

- Braćo i sestre hvala vam na bezbroj lepih reči i čestitkama koje od juče ne prestaju da stižu! Jedva čekam kada ću Tari moći da pročitam sve ove poruke - napisao je Rasta na svom Instagramu, a onda je objavio "storije" fanova koji su njegovoj mezimici čestitali rođendan.

Rasta i putem Instagrama čestitao ćerki rođendan, Printskrin:Instagram/stefanrasta

Ovako su fanovi čestitali Rasti ćerkin rođendan, Printskrin:Instagram/stefanrasta
Ovako su fanovi čestitali Rasti ćerkini rođendan, Printskrin:Instagram/stefanrasta

Podsećamo, Ana i Rasta su se venčali 28. jula 2016. godine daleko od očiju javnosti u prisustvu kumova u opštini Voždovac. Godinu dana kasnije pevačica je na svet donela devojčicu Taru, a par se razveo samo mesec dana nakon što su dobili ćerkicu.

Fama oko njihovog razvoda trajala je mesecima, a Ana i Rasta su rešili da obnove svoju vezu, pa iako su se razveli ponovo žive zajedno.

VIDEO: Rasti suđenje odloženo na neodređeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA