"Vi ste, gospođo, posebno gadljivi na penis! Od svakog muža po jedno dete!" Karleuša brutalno odgovorila Zorici posle javnih prozivki (FOTO)

 
 ≫ 
  • 60

- Poznati ste kao neko ko mrzi penis zar ne? Možda sam i ja misljenja da je vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala vašu posebnost i hrabrost... - napisala je Karleuša

Zoricu Brunclik zgrozilo je to što je Jelena Karleuša u jednoj epizodi "Zvezda Granda" nosila brus sa penisima. Bruclinkova je svoje negodovanje izrazila na Instagramu.

- Nedelja ujutru 10:30h . Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM....Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene.. - napisala je Zorica.

Objava Zorice Brunclik Foto: Instagram/zoricabrunclik_official

Usledio je i brutalan odgovor Jelene Karleuše.

Foto: Facebook/jkdiva

VIDEO: Karleuša stigla na Grand u opasno zapaljivom izdanju:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    10. jun 2018 | 21:32

    Sta ce gospodja Karleusa reci svojoj deci kad je budu pitali sta je to mama ?

  • Ivana

    10. jun 2018 | 20:40

    Previse sama sebi govoris da si ribetina!Da jesi,drugi bi pricali.Ali ocigledno jos uvek nisi dovoljno izgradjena licnost kada idalje imas potrebu da se pravdas.Velike zvezde se nikad nisu pravdale ni za jednu odevnu kombinaciju,ma kakve kritike bile!!!Ja do sada nisam cula da je Rijana ikome odgovorila zato sto je taj neko rekao da nesto nije lepo.Mozes sta hoces da pricas,nisi zvezda niti si diva!Nemas ponasanje!Stajling tu i tamo pogodis po nekad...ali to je sve

  • Lena

    10. jun 2018 | 18:51

    Majko mila....koliko ova zena vapi za psihijatrom. Nju treba ignorisati i zaobilaziti jer kad se nakaci kao pijavica imate problem sa opsednutim psihom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA