Počastila se za rođendan: Slavica Eklston za imanje dala 2,5 miliona evra, pa sagradila vilu od još pola miliona!

 
  • 3

Bivša žena nekadašnjeg vozača Formule 1 od 2016. godine gradi luksuznu "vikendicu" od najmanje 550 kvadrata kraj Dubrovnika, tik uz more

Slavica Eklston, Foto: Profimedia/Abaca

Bivša supruga Bernija Eklstona (87), nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Slavica Eklston (59), pre tri godine se "počastila" zemljištem u Malom Zatonu nedaleko od Dubrovnika, koje se nalazi tik do mora, a za koje je navodno iskeširala 2,5 miliona evra.

Navodno se Slavica ovim atraktivnim posedom počastila za svoj 57. rođendan, a starinsku kamenu koću koja se već nalazila na imanju odmah je srušila. Radovi na novoj vili traju još od 2016. godine, a aktivno su sprovođeni i u top sezoni, pa su se komšije bunile zbog buke i prašine.

NAJSKUPLJI RAZVODI U ISTORIJI: Muškarci ih ostavili, a one se brutalno osvetile i uzele im MILIJARDE. Na listi je i jedna SRPKINJA (FOTO)

Slavica je, kako piše 24sata.hr, prošle jeseni stigla na svoje gradilište i odmah izgladila situaciju sa komšijama.

Na mestu gde se nalazila stara, kamena kuća, sada stoji vila koju će Slavica koristiti kao vikendicu, a ulaganje u nju košta minimalnih 550.000 evra. Kako bi imala maksimalnu privatnost, Slavica je naložila da oko imanja bude podignut zid u visini od pet metara, a oko vile su postavljene posebne kamere.

Slavica Eklston sa ćerkama Petrom i Tamarom, Foto: Profimedia/AFP

Inače, i Berni je imao priliku da vidi vilu u Zatonu, kada je u Dubrovniku 2016. godine boravio sa suprugom Fabianom Fosi. Bivši supružnici su u dobrim odnosima zbog ćerki, a Berni svakog leta krstari Jadranom svojom luksuznom jahtom Petrom.

Slavica najviše voli da letuje u Hrvatskoj, budući da je rođena Riječanka, a omiljena destinacija do sada joj je bio Dubrovnik, za koji verujemo da će to i ostati. Često je na letovanje dolazila sa ćerkama Petrom i Tamarom, a vodila je i svoje prijateljice.

Berni Eklston sa suprugom Fabianom Flosi, Foto: AP/Tanjug

Daljinac

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    20. april 2018 | 23:50

    Ma kakva Rjecanka ne pisite gluposti zena iz okoline Banja luke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA