Da je bila fer, ćutala bih do kraja života! Rada objasnila zašto je javno prozvala Jadranku i šta se desilo kad su se srele!

 
 ≫ 
  • 4

- Samo ću vam jedno reći, nikada, ali baš nikada ne bih prozvala nekog ko mene nije prvi prozvao - kaže Rada

Rada Manojlović godinama je bila jedna od onih pevačica koje su ćutale na svaki prozivku koleginica, ne želeći da ulazi u sukobe jer ih je smatrala bespotrebnim.

Rada otkriva šta se desilo između Anabele i nje nakon što joj je javno spominjala pokojnu majku (VIDEO)

Međutim, već neko vreme Rada je odlučila da ne ćuti nikome, naročito ne onima koji nju prvi "čačnu".

Jedna od njih je i Jadranka Barjaktarović, koja je Radu nekolio puta pecnula svojim izjavama. S tim u vezi, Rada joj nije ostala dužna, pa je nedavno na pitanje da kaže osobu koja se oblači gore od nje, navela upravo Jadranku.

- Teško je naći osobu koja se gore oblači od mene. Ona se neće naljutiti na mene, pošto i ona mene stalno proziva. To je Jadranka Barjaktarović - rekla je Rada.

- Iskreno, glupo mi je da to komentarišem, tako da ne bih od toga pravila sada cirkus. Čula sam, zvali su me sa raznih strana da mi to kažu. Pa, bože moj ,tako ona misli i to je to, ima pravo. E, sada, ko kakvim očima to gleda, to ja ne mogu da znam. Ja znam da za razliku od mnogih ja kupujem garderobu i ne iznajmljujem po raznim buticima, i znam da puno ulažem novca u sve što se tiče mene i moje karijere. Nije bitno šta oblačimo, bitno je da imamo šta da pokažemo, a i vodim se onom rečenicom "Odelo ne čini čoveka" - odgovorila joj je tada Jadranka.

Foto: Marko Jovanović

No, Rada sada objašnjava šta se između Jadranke i nje dogodilo nakon te njene izjave, te zbog čega ju je uopšte dala.

Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga! Brutalne izjave Rade Manojlović o Luni, a od Anabele sada očekuje samo 1 stvar! (VIDEO)

- Jadranka mi to nije zamerila, srele smo se na nekom snimanju malo posle moje izjave. Samo ću vam jedno reći - nikada, ali baš nikada ne bih prozvala nekog ko mene nije prvi prozvao. To vrlo dobro znaju sve moje koleginice i kolege. Jadranka je i te kako umela da me vređa, a bilo je mnogo stvari za koje nije bila u pravu. Da u nekoliko navrata nije ispala nefer, sigurno ne bih komentarisala njen stajling, čak i da je džak na sebe stavljala kroz celu karijeru - objasnila je Manojlovićeva u izjavi za Alo.

Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, Jadranka je i 2015. spomenula Radu, rekavši kako se "ne skida sa Granda".

- Milica Pavlović je imala naveće privilegije u svakom smislu, ne samo kada sam ja u pitanju, već i sve ostale Zvezde Granda. Meni to ne smeta, jer svako od nas gradi drugačije karijere. Što se Milice lično tiče, ni njeno stalno pojavljivanje mi ne smeta, jer ako ćemo tako, pa Rada Manojlović se ne skida sa Granda, ona je zastupljenija i od Milice, tako da bih nju pre komentarisala, pošto je u svakoj emisiji prisutna - rekla je tada Jadranka.

Rada Manojlović zna zašto je koleginice ne vole:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    2. april 2018 | 10:39

    Rado smesna si !!!!!

  • gkc

    2. april 2018 | 10:31

    Idi Jadranka u tvoju Crnu Goru pa tamo budi sta hoces, a nama ostavi nasu Radu, mi nemamo bolju!

  • Qwerkus

    2. april 2018 | 10:43

    Radmila. Koriguj nos i pusti prepucavanja po uzoru na stariju goleginicu JK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA