Poznata manekenka se vratila u Beograd kako bi bila pored bolesnog oca!

 
  • 5

Ivana je odlučila da ostane u Beogradu sve dok se njen otac potpuno ne oporavi

Manekenka i glumica Ivana Korab koja godinama živi i radi u Los Anđelesu, doputovala je u Beograd kako bi sa porodicom i prijateljima proslavila 32. rođendan.

Iako nije imala nameru da ostane dugo u Beogradu, posetu rodnom gradu produžila je zbog bolesti oca, zbog kojeg je odlučila da ostane u srpskoj prestonici sve dok joj se otac ne oporavi.

Printskrin:Facebook/Ivana Korab

- Tata se iznenada razboleo i trenutno je u bolnici. Na terapiji je i optimista sam u vezi tim, kao i uvek u životu. Verujem da će sve biti u redu. Neću napuštati Beograd sve dok ne budem apsolutno sigurna da je on dobro - ispričala je manekenka za magazin "Gloria".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. mart 2018 | 00:50

    Lepo je to kad dete ima takav osecaj prema roditelju ,ali i roditelj mora biti realan ako neko zivi od tog posla nebi trebalo sprecavati jer zivot nije lak bez novca ,jer kad je neko u bolnici sta mu mozes pomoci kad je sve u rukama doktora

  • 😊

    28. mart 2018 | 01:57

    Bas je gotivna i prelepa je😊

  • Jovana

    28. mart 2018 | 10:07

    Meni ova devojka deluje kao cist folirant!bas se ponasa izvestaceno.lepa je al mnogo se lozi i pravi neke face od kojih me je blam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA