"Tri i po čoveka" u Rob Roy-u (FOTO)

 
  • 0

Tragate za originalnim noćnim provodom, za svirkom koja je sve samo ne klasična klupska tezga?

"Tri i po čoveka" će učiniti da provod u petak 2. februara u Rob Roy-u 1884 (Savski trg 2), pamtite i prepričavate jer oni su – jedinstveni!

Baš kao i Jack Daniel's kuhinja, baš kao i bezbroj Premium pića jer Rob Roy 1884 je, ne zaboravite, oficijalni Jack Daniel's bar!

Ako ste pomislili da je "Tri i po čoveka" ime zato što ih je trojica ili možda četvorica na bini – prevarili ste se. Njih je – pet! Fjodor peva i gitaru svira, Jovan prebira po kontrabasu i pripomaže glasom, Đorđe cele večeri duva (u saksofon), Peđa bubnja, a Vladina violina je k'o u Stefana Milenkovića.

Domaći i svetski hitovi odsvirani na autentičan način, u novim aranžmanima – to je okidač za ludu noć kad se ova grupa momaka nađe na bini. U repertoaru imaju oko 250 pesama, mogu da šaraju do mile volje! Čas su u svingu, pa okrenu na ska, pa krene zavodljivi latino, pa malo zamiriše i na etno-fjužn. A vi – ne prestajete da igrate i pevate!

Osvoji vas, pritom, "Get Lucky" u sasvim drugačijem, akustičnom retro ruhu, Vlatkova "Gipsy Song" kao čardaš... A Dino Dvornik i u njihovoj verziji itekako "hipnotizira"! Šta kažete – sve je to lepo ali ime njihovo vam je i dalje misterija?

- U početku su nastupala samo dvojica, i zvali su se "Dva i po čoveka" jer su imali čovečuljka na stalku kao "i po". Posle se proširilo na "Tri i po čoveka", pa kasnije na četiri i tako dalje, ali smo rešili da ne menjamo više ime, da ne zbunjujemo narod - razrešava saksofonoista Đorđe Radovanović u trenu.

Nema sumnje – uz "Tri i po čoveka" čeka vas sjajna zabava (i po). Rezervacije su obavezne. Kontakt telefon: 066 66 55 775.

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA