Najmilije moje... Sestra Tošeta Proeskog rasplakala fotografijama sa njegovog groba, na dan kada bi napunio 37 godina (FOTO)

 
 ≫ 
  • 7

Na Tošetov rođendan fanovi masovno objavljuju njihove zajedničke fotografije, a oni koji su u prilici posetili su i mesto na kom počiva

Foto: Profimedia/AFP

Balkanski anđeo, kako su Tošeta Proeskog fanovi zvali i za života, na današnji dan 25. januara napunio bi 37 godina.

Danas, na njegov rođendan, fanovi već tradicionalno idu na njegov grob, pale sveće i sećaju se Tošeta koji je iza sebe ostavio hitove koji se nikada neće zaboraviti, ali ono još važnije jeste pozitivnu energiju i ljubav za sve oko sebe.

Ona koja je na današnji dan posebno tužna jeste Tošetova sestra Dora, koja je na groblje odnela cveće, ali i tortu sa natpisom "Volim te".

Foto: Facebook/Dora Proeski

- Najmilije moje... - kratko je napisala Dora ispod jedne fotografije.

Foto: Facebook/Dora Proeski

Podsetimo, Dora je u potresnoj ispovesti makedonskom Dnevniku rekla kako je imala osećaj da je Toše predosetio svoju smrt.

- Mislim da je Toše predosjećao svoju smrt. Prije nekoliko mjeseci javila sam mu kako će lijep biti njegov kat u roditeljskoj kući, a on mi je samo rekao 'Raduj se, Cece, jer ćeš se ti useliti tu'. U jednoj je prilici pak došao na ručak u Kruševo, a svi su bili tamo osim tate. Toše ga je nazvao i rekao da dođe brzo jer će ga još malo gledati. Kazao mu je da će ga poslije moći vidjeti samo na slici. Nakon koncerta u Skoplju 5. listopada Toše, mama i ja vraćali smo se za Kruševo. On je bio zamišljen i ja sam ga pokušala oraspoložiti. Govorila sam mu da ga ljudi vole i kako je život divan, a on mi je odgovorio 'Pričate kako je život divan! I jest divan. Samo da potraje još malo' - ispričala je Dora.

Pomen neprežaljenom pevaču u Beogradu će biti održan 28. januara u maloj crkvi kod Hrama, od 16:30 časova. 

A ovako su Tošetovi fanovi danas obeležili rođendan Balkanskog slavuja: 

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu. Život je izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine na auto-putu kod Nove Gradiške.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Dušica Topić i Nikola Despotović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimica

    25. januar 2018 | 17:06

    I dan danas,kad ga čujem,meni krenu suze... Mislim da nikada necemo prezaliti njegovu sudbinu. Jedan,jedini,neponovljivi....

  • Zoka

    25. januar 2018 | 18:42

    Vrme prolazi,a tuga za voljenim nikada, pocivaj u miru Legendo!

  • Noćna ptica

    25. januar 2018 | 17:56

    Sve su mu pesme tužne... :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA