Ludnica zbog Ekrema: Montažer garažnih vrata 2 puta pogrešio i izludeo Karleušu, ona mu rekla: Dečko, tebi treba šamarčina! (VIDEO)

 
  • 1

Ekrem Peleš iz Tuzle se pogubio u drugoj pesmi, i pokušao je da se opravda pred žirijem, i tu je grdno pogrešio

Ekrem Peleš je izašao na scenu, delovalo je da mu odlično ide, a onda se načisto pogubio u drugoj pesmi, i počela je prava ludnica u "Zvezdama Granda".

Godinama je iz publike gledala druge kako pevaju, a sada je Ivona izašla na scenu i napravila neviđeni haos, žiri vikao: Šta se ovo dešava? (VIDEO)

Momak iz Tuzle je na kraju tužno konstatovao da nije imao sreće, a potom ga je Jelena Karleuša žestoko iskritikovala.

- Kakva sreća prijatelju. Šoubiznis nije sreća. Rad, trud, želja volja, i nema odustajanja. Ti pevaš, ti si talentovan, ali si pokazao da se nisi spremio i da nisi bio koncentrisan - rekla je Jelena.

Printskrin: TV Prva

- Nisam imao vremena, zbog svog privatnog posla. Ja sam montažer garažnih vrata, nikad nisam kod kuće i na putu vežbam. Dobro sam se spremio ali su mi misli zalutale - pokušao je da se opravda Ekrem, ali uzalud.

Printskrin: TV Prva

- Vidi prijatelju, imaš tri minuta šanse da od jednog montažera vrata postaneš zvezda. Šamarčina jedna tebi treba, je l' znaš. Ja znam ljude kao ti, nemam ja sreće, izgubljen sam slučaj... Zvek, jednu šamarčinu, pa da vidiš kako bi ti išlo - poručila je Karleuša.

Ostali članovi žirija su smatrali da Peleš odlično peva i on je na kraju, nakon baraža ipak prošao dalje...

Pogledajte Ekremov nastup (premotajte na 1:43:30):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: "Protiv uroka!" Tea otkrila šta je zadesilo pred koncert: "Shvatila sam da nemam sako, ni cipele..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA