Merima Njegomir na štandu Telegrafa: Moj put je bio veoma težak, za svaki uspeh sam se namučila, ali nikada ne bih menjala svoj život (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 4

Gost Telegrafa na Sajmu medija bila je i Merima Njegomir

I posle 45 godina na sceni Merima Njegomir ne namerava da stane, i kako kaže u intervjuu za Telegraf, i dalje radi 300 na sat i što je najvažnije, uživa u životu.

Ovako to radi KRALJICA SELFIJA: Neda Ukraden se slikala na štandu Telegrafa! (FOTO)

Tokom Sajma medija, slavna pevačica je posetila štand Telegrafa, i to je bila odlična prilika da sa njom popričamo o njenom odnosu sa medijima.

- Tokom cele svoje karijere sam bila u dobrim odnosima sa medijima, voleli su me, i to mi je prijalo. Karijeru sam pravila isključivo svojim programom, glasom, mojim životom, sve se znalo o meni, ali ništa nije bilo što bi pobudilo pažnju u negativnom smislu. Ali, u poslednjih nekoliko godina situacija se promenila, i ima mnogo negativnih stvari. Na primer, pisali su da sam se udala, ja ih zovem da demantujem, a posle par meseci objave da sam se razvela, a ja se uopšte nisam ni udala - rekla je Merima i dodala da je sada u fazi života, kada joj nije potrebna medijska pažnja.

foto : Telegraf

- Posle 45 godina karijere, ne treba mi hit, ni da se piše i meni ako nema razloga. Živim svoj život kao i do sada, pevam, jer volim da pevam. Deca su porasla, svoji su ljudi, dve ćerke su dobile svoju decu, slobodna kao kada sam bila devojka, ali i dalje radim 300 na sat kao i do sada, i radujem se viđanju sa unucima - ispričala je čuvena pevačica.

foto : Telegraf

- Moj put je bio veoma težak, i za svaki uspeh sam se namučila, ništa nije palo sa neba, i sve što sam uspela, i to sam morala da dokažem. Najlakše je napraviti nešto, ali je teško opstati. I opstati 45 godina na estradnom nebu je veoma teško, ali ne bih menjala svoj život. Kada me pitaju: "Kako hoćete da vas najavimo", ja kažem: "Samo Merima Njegomir, ne treba ništa ni ispred ni iza" - zaključila je Merima.

Pogledajte šta je Merima Njegomir rekla o estradi, slobodi i životu na Kosmaju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA