Dobre grudi, dobro dupence... Masimo Savić otkrio šta stvarno misli o Severini i Rozgi! (VIDEO)

 
  • 0

- Ti loši potezi ostavljaju neverovatan trag - istakao je Masimo Savić, koji će ove jeseni održati čak četiri koncerta u Srbiji

Masimo Savić (55) je prošle nedelje obradovao medije i prijatelje mini koncertom u intimnoj atmosferi kojim je najavio turneju po Srbiji, čiji će vrhnac uslediti 22. decembra u Sava centru, kada će ovaj istaknuti umetnik prepoznatljive harizme i izraženog senzibiliteta tradicionalno održati veliki solistički koncert.

Oliver Dragojević se pojavio u javnosti prvi put posle hemoterapije, a kada je skinuo kačket od aplauza se zatresla dvorana! (VIDEO)

Dok mnogi pevači ne praktikuju termin mini-turneja, Masimo ističe da one kod jega još uvek postoje.

- Za mene je turneja trideset kocerata u nizu. Sve ispod toga nije. Radio sam i četrdesetak koncerata u nizu, to su ozbiljne turneje. Međutim, danas je teško uskladiti termine dvorana, jer jednostavno živimo u drugačijim zemljama, jako je sve komplikovano, tako da moram reći da je i ovo (ta četiri koncerta) dosta ozbiljan poduhvat - rekao je Masimo, koji će na binu Sava centra ponovo stati nakon dve i po godine.

Printskrin: Telegraf

Da li sada konačno radite ono što volite, bez obzira na to da li će se nekome dopasti ili ne?

- Imao sam možda samo par nekih stvari na koje nisam preponosan, ali nalazim tu raznih opravdanja. Međutim, već poslednjih petnaestak godina radim ono što apsolutno želim i stojim iza svake note koja je izašla. Jednostavno sam došao u situaciju da imam kompletnu kontrolu u rukama i ne ispuštam to iz ruku više tako lako - zaključio je pevač.

Printskrin: Telegraf

Da li je muškarcima lakše? Čini se da muškarci mnogo lakše prave dobre pesme, za razliku od žena koje su danas mnogo komercijalnije. Eto, Severina i Jelena Rozga su najpopularnije...

- I muški i ženski pevači su danas vrlo nestrpljivi. I to nestrpljenje rađa žurbu, zahteva se izlazak pesme, bilo kakve, ali pokazaćemo da imamo jako lepo telo, jako dobre grudi, dobro dupence i tako dalje... Malo strpljenja bih ja savetovao svim onima koji misle da imaju nešto da pokažu, jer ti loši potezi ostavljaju neverovatan trag - kaže Masimo, koji će prvi u nizu koncerata održati 24. novembra u Nišu.

Poslušajte kompletan intervju koji je Masimo Savić dao za Telegraf:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA