Evo zašto su zaratile Karleuša i Severina!

 
 ≫ 
  • 3

Poznata kao neko ko ne ume da sakrije netrpeljivost, Jelena je Severinu prozvala i u "Zvezdama Granda", na sebi svojstven način, i to pred Kebom

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko ne trpi nikoga ko mu stane na žulj, što se upravo desilo sa Severinom Kojić sa kojom se Jelena ne miriše mesecima unazad.

PAPARACO! Karleuša na aerodromu bez trunke šminke, Tošić je sačekao u mašini od 90.000 evra! (FOTO)

POKLON OD 200.000: Kada je Karleuša pokazala šta je dobila, nema ko nije zinuo (VIDEO)

Sve je počelo od dueta koji je Jelena trebalo da snimi sa MC Sajsi, a koji je propao nakon što je Severina "maznula" Jeleninu ideju i dogovorila saradnju sa njom. Jelena je bez dvoumljenja stavila tačku na priču o saradnji sa reperkom, koja je kasnije isticala kako je ponosna na saradnju sa Severinom.

Foto: Instagram/karleusastar

Međutim, to nije sve. Kako se dugo šuška, Severina je prošle godine navodno imala ispad i na koncertu Saše Matića, na generalnoj probi. Naime, kada su joj organizatori prišli kako bi je zamolili da se ubrza, pošto i Jelena čeka na tonsku probu, Hrvatica je navodno prokomentarisala: "Koja Jelena?".

IZNENAĐENJE? Seks-bomba menja Viki Miljković u "Zvezdama Granda", Karleuša dobija novu protivnicu?

Naravno, komentar je odmah stigao i do Jelene, koja joj nije ostala dužna. Prošle godine, Jelena je u "Zvezdama Granda" na svoj način stavila do znanja šta misli o hrvatskoj pevačici.

Naime, nakon što je jedna kandidatkinja otpevala Severininu pesmu "Alkatraz", Ana Bekuta rekla joj kako bi trebalo maznije da je otpeva, i da malo više glumi, kao što je to učinila Severina.

Foto: Telegraf

EKSKLUZIVNO! Evo koliko para je Milan Popović slao Severini! (IZVEŠTAJ) (FOTO)

Jelena se ubacila rekavši:

- Pa da, svi smo videli kako Severina glumi - rekla je Jelena u duhovitom maniru, dok je Dragan Kojić Keba sedeo u žiriju, kao tajanstveni član.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt - Bec

    1. septembar 2017 | 10:01

    Smejao se poklopac loncu!

  • Tiki

    31. avgust 2017 | 15:53

    Dobro je rekla!

  • Viktorija

    25. oktobar 2017 | 21:20

    Obadvije su atraktivne , jako dobre zabavljačice prije svega i čemu to koja je bolja , dobre su obadvije , zgodne , lijepe 🗽👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA