Marko Bulat se oglasio posle skandala zbog droge, nećete verovati na koji način! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 5

Pevač se kratkim videom oglasio posle novog skandala, nakon što je kod njega i njegove supruge pronađena manja količina droge

Kako su javili crnogorski mediji, crnogorska policija navodno je u noći između 19. i 20. avgusta u Baru pronašla kod Marka Bulata i njegove supruge Marije manju količinu droge, nakon čega je Marija navodno preuzela krivicu, rekavši kako je droga za ličnu upotrebu.

Nakon novog skandala koji je izbio, Marko je odlučio da se video-porukom oglasi na društvenim mrežama. Iako je bilo za očekivati da će demantovati celu priču, Marko je odlučio da na potpuno drugačiji način javnosti uputi poruku, pomenuvši kravu, i mleko.

Poslušajte šta je rekao u video-poruci objavljenoj na Fejsbuku:

Podsetimo, nakon što je informacija o tome da je kod bračnog para Bulat pronađena manja količina kokaina i marihuane objavljena u medijima, Marko je demantovao celu priču:

- Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste. Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve - izjavio je Bulat, koji je na pitanje da li je tačno da su kod njega pronađeni narkotici, odgovorio:

- Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    21. avgust 2017 | 13:19

    Koji si ti pevač kad ti treba lična karta? Dobro te nisu vodili na prepoznavanje!

  • ANDJELIJA

    21. avgust 2017 | 13:22

    Koji foliranti.Pa tako su se i nasli i otpoceli zajednicki zivot.Droga ih spojila samo steta sto deca imaju lose roditelje.

  • dudule

    21. avgust 2017 | 13:55

    Jel to onaj veliki vijernik ikonopisac ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA