Zvezdana iz serije "Folk" objavila sliku na kojoj se ljubi U USTA sa devojkom! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 3

Katarina Bogićević objavila je fotografiju na kojoj rzmenjuje nežnost sa devojkom, kojoj je na taj način čestitala rođendan

Glumicu Katarinu Bogićević publika je upoznala kada je imala svega 14 godina, u seriji "Folk" u kojoj je igrala mladu pevačicu Zvezdanu.

Pretukli su me u školi, proganjao me je PEDOFIL: Potresna ispovest male Zvezdane iz serije "Folk" (FOTO)

Nakon toga, Kaća je učestvovala i u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", nakon kojeg smo je retko viđali u javnosti.

Foto: Instagram/kacabogicevicofficial

Međutim, glumica u poslednje vreme na Instagramu izaziva i privlači veliku pažnju javnosti. Prvenstveno je razlog taj što je Kaća izrasla u pravu lepoticu, pa joj ne manjka komplimenata, a potom i zbog objavljivanja provokativnih slika od kojih je i ona na kojoj se ljubi sa devojkom, u usta.

Foto: Instagram

- Mojoj sreći 18! Volim te, volim te, volim teeeee... Sad se čuvaj, malaaaaa. Znam da ćes da osvajaš sve!!! I na kraj sveta da sam ti ćes uvek biti u srcu. Moja šljukasta prezlooo!!! Još malo i opet smo zajedno!!! - poručila je Bogićevićeva.

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA