"Manipulator, zanimaju ga pare" Oglasila se majka rijaliti učesnika pre njegovog upoznavanja sa biološkim ocem

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Rijaliti učesnik, Nenad Ćubić Ćuba, nedavno je dirnuo gledaoce ispovedivši se o svom teškom detinjstvu, tokom kojeg su on i brat Stefan prošli kroz dom za nezbrinutu decu pre nego što su bili usvojeni.

U svojoj ispovesti, Nenad je otkrio da bi voleo da upozna svoje biološke roditelje. Njegova priča odjeknula je, a Goran Pavlović, čovek koji tvrdi da je Nenadov biološki otac, oglasio se za medije.

Nakon DNK analize, potvrđeno je da Pavlović zaista jeste otac Nenada i njegovog brata Stefana.

Sada se oglasila i Ljubinka Ćubić, žena koja je usvojila Nenada i Stefana i koja je pružila podršku svom usvojenom sinu tokom njegovog boravka u rijalitiju. Ona je priznala da je uznemirena, kao i njen sin Stefan koji nije u rijalitiju, ali naglašava da Ćubiću nikada nije branila da sazna istinu o svojim biološkim roditeljima.

- Uznemirena sam i ja i sin koji mi je kod kuće (Stefan), pre svega što svi znamo da Nenad nije ravnodušan i da je jako mlad, imao samo 21 godinu, vidim tek sada da je nešto hteo, a nikada mi nije rekao da je to hteo, a da mi je rekao možda bi i znao, nemam ništa protiv da zna svoje potomstvo - rekla je ona na početku.

- Nikad mu nismo branili da upozna biološke roditelje - dodala je.

Ljubinka je takođe komentarisala Nenadov javni nastup u rijalitiju i objasnila da smatra kako su on i njegov brat zatvoreni po prirodi.

- Pa on se malo pogubio, mi njemu nikada nismo branili da sazna pravu istinu, objasnili smo da može sve saznati još dok nije bio punoletan preko centra koji se time bavi, a to što je rekao u rijalitiji ne znam ni što je rekao, ja im nisam ništa branila, ali ni oni ništa nisu želeli, tako da znajte da je pogubljen šta god da priča pred kamerama, vi vidite da je tek sada rečit, on generalno nije pričljiv ni on ni njegov brat, prosto po prirodi su zatvorene osobe - rekla je mama Ljuba dodavši da ona svog sina Ćubu ipak u svemu podržava.

Na pitanje o Pavloviću, Ljubinka je odgovorila da kao usvojitelj nije imala pravo na informacije o biološkim roditeljima dece.

- Morate znati da prilikom usvajanja bračni par koji usvaja ne može znati ništa o biološkim roditeljima, sem da su ostavili decu i da su se potpisali, mi smo ih uzeli, krstili, dali imena iako se on pobunio zbog svega toga, ali imena se deci ne mogu menjati, a o njima ništa nismo znali, sem što sam ja načula da im je otac bio po zatvorima - rekla je ona i dodala:

- Neću njega da komentarišem, neću da pričam ništa ružno, ali manipulator jeste, da li ga interesuje ulazak u rijaliti ili pare, kao da Nenad tamo zarađuje milione, ja ne znam, ali vidim da nežnosti sa njegove strane nema.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: "Treba 100.000 € mesečno da se lepo živi, prosečnoj porodici je dovoljna jedna plata"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA