Dragica iz Velikog brata se pre 15 godina povukla iz javnosti, ovako danas izgleda: Transformacijom iznenadila

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dragica Janičić bila je jedna od najzapaženijih takmičarki rijalitija "Veliki brat" 2009. godine.

Tokom svog boravka u kući, Dragica je bila omražena, često se svađala sa ostalim učesnicima, a njen fizički izgled bio je predmet mnogih uvreda i kritika od strane istih, ostala je upamćena kao jedna od najozloglašenijih učesnika Velikog brata i devojka koja se doslovno sa svima svađala, a njen emotivni i psihološki rolerkoster je više iritirao nego zabavljao gledaoce ovog formata.

Njena uzrečica "mačkoooo" i provokacije mnoge su znale da izbace iz takta, a njoj je to mamilo osmeh.

Danas, 15 godina kasnije, Dragica se odlučila za drastičnu promenu. Na svom Instagram profilu podelila je fotografije koje pokazuju njenu neverovatnu transformaciju.

Dragica Janičić Foto: Prinskrin/Instagram

Ona je još uvek plavuša, reklo bi se, sa nešto manje kilograma, a pratioci na društvenim mrežama ovu transformaciju doživljavaju pozitivno.

Podsećamo, tada je Dragica govorila da je spisateljica koja ima nekoliko svojih knjiga. Dugo je nije bilo u javnosti, a onda se 2017. godine oprobala i u rijaliti programu "Zadruga".

- Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim - rekla je Dragica tada.

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je veliki brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - dodala je Dragica.

Video: "Treba 100.000 € mesečno da se lepo živi, prosečnoj porodici je dovoljna jedna plata"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nelle

    26. oktobar 2024 | 23:37

    A koja je transformacija u pitanju?Mislite sto ima kapu na glavi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA