Oglasio se brat učesnika Elite koji je išao na DNK analizu: "Majci je teško, a biološki otac mi je pisao..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Učesnik rijaliti programa "Elita", Nenad Ćubić Ćuba, nedavno je u potresnoj ispovesti otkrio da je usvojen i izrazio želju da upozna svoje biološke roditelje.

Nakon njegove ispovesti, Goran Pavlović se oglasio za domaće medije, tvrdeći da je on njegov biološki otac, kao i otac njegovog brata Stefana.

Iako se Nenad i Goran na prvi pogled veoma liče, DNK analiza će potvrditi da li je Goran zaista njihov otac.

Ovo je pomno pratila i njihova majka Ljuba, koja ih je usvojila kada su bili mali. Stefan, Ćubin rođeni brat, nije oduševljen pričom o ocu i smatra ga manipulatorom.

- Video sam to... Ja imam samo mog brata i majku. Nisam oduševljen pričom oca, a i ne interesuje me, mislim da je manipulator - rekao je Stefan, koji ne podržava bratovljevu želju da sazna ko su mu biološki roditelji.

- Majki je teško i ne podržavam brata što to radi. On je sad tamo pogubljen i ne zna ni on šta priča i šta radi, a biološki otac je pokušao da stupi sa mnom u kontakt, ali ja to ne želim, niti bih to ikad uradio zato što imam svoje roditelje koji su mi život dali i njima sam zahvalan do kraja života, a njega ne bih ni pogledao - istakao je Stefan Ćubić.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Sajsi promovise novi album Dress code je Fux deluxe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA