"Sve laže! Nije silovana, ukrala je dva miliona!" Baka rijaliti učesnice otkriva šok detalje: "Pretukla me je"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Tokom rijalitija "Farma 8," učesnica Aleksandra Babejić podelila je svoje bolne uspomene iz mladosti, uključujući i silovanje od strane starijeg muškarca, a sada je progovorila i njena baka Lalica Todorović.

Aleksandra je kroz suze pričala o tome kako je izgubila nevinost sa 17 godina i kako je njen zlostavljač više puta maltretirao.

- Nevinost sam izgubila sa 17 godina i to na jeziv način jer je to bilo sa jednim starijim čovekom koga su se svi bojali, nisam smela da kažem ocu jer sam se bojala da mu nekako ne naškodi. On je mene silovao više puta i sve vreme sam to potiskivala u sebi, želela sam da to ispričam jer ne želim da mlade žene ponavljaju te greške. Ja sam mogla u životu da krenem krivim putem i da se odam porocima, ali nikada to nisam uradila, tako da želim da pružim podršku svim ljudima koji se bore sa nasiljem da izlaz uvek postoji - kroz suze je rekla Aleksandra.

- Toliko toga držim u sebi, taj čovek mi je uništio celu mladost, ne znam kako bih sada reagovala kada bih ga videla... Volela bih da ga vidim na doživotnoj robiji jer je sve to trajalo dok nisam otišla u Bosnu i promenila broj telefona. Nedeljno po više puta me je maltretirao i to je trajalo skoro dve godine - otkrila je potom Aleksandra.

- Moja majka je od ranih nogu bila jako zla žena i konstantno je bila nervozna. Ona je mene tukla za svaku sitnicu pogotovo kada mi je otac preminuo. Sećam se jednog trenutka kada sam imala veliku temperaturu i gorela sam od vrućine, ona je dovela ljubavnika koji je inače njen rođak, te su na moje oči vodili ljubav. Terala me je da konstantno spremam ručak i da radim po kući i kada bi se vratila od kuće ako nije sve spremljeno i skuvano dobijala bi krvničke batine po leđima sa prutom. Ja sam se više puta obraćala školskom pedagogu ali kad god bi oni pozvali moju majku u školu ja sam se plašila da ću posle toga dobiti batine, pa sam svaki put otkazivala taj susret. Takođe moja baka je uvek govorila da sam kopile i jednom prilikom kad sam se vratila sa vojnog roka nasrnula je na mene nožem. Zaključala je vrata jer sam rekla da ne smem da spavam u kući nakon smrti majke i nakon toga je držala nož na stolu, svaki put kad sam pokušala da krenem na vrata ona mi je pretila nožem pred glavu. Deda je bio u toj kući ali nije smeo da se meša i ništa nije znao u tome jer smo nas dve bile u posebnoj prostoriji - rekla je Aleksandra.

S druge strane, njena baka, Lalica Todorović, stala je u odbranu porodice i izjavila da njena unuka laže o svojim iskustvima.

Prema njenim rečima, Aleksandra je imala sve potrebne uslove tokom života sa ocem, a majka nije kriva za njene odluke. Lalica je optužila Aleksandru da je koristila svoju prošlost kako bi skrenula pažnju na sebe.

- Ona laže. Imala je sve od oca. Išla je gde je htela. Putovala je po Zrenjaninu, Beogradu, Kučevu, dok joj je otac bio živ... Za šta je kriva majka? Njena majka se udala. Našla je švalera i otišla. Aleksandra nije ni školu završila.

Lalica je prokomentarisala i to što je Aleksandra ispričala da njen sin nije primetio da nju majka zlostavlja.

- Kada je on čuo da njena majka živi sa drugim, nije došao kući. Aleksandra je pokupila svoje stvari i otišla sa njom. Kad je moj sin preminuo, Aleksandra je došla iz vojske. Bila je na vojnoj akademiji. Pokupila je 2.000.000 dinara iz stana. Nakon toga je otišla ponovo u vojsku, pa kad se vratila me je pretukla. Udarila mi je šamar, sa njom je bio čovek kojeg je optužila za silovanje. Nije je silovao, zapravo ne znam da li je, istina je da je išla sa njim i to je nešto što su svi znali. Hteo je i da bije mog sina jer je on hteo Aleksandru da odvede kod doktora, a tražio je i 100.000 dinara od mog sina i pretio mu batinama. Na kraju su on i Aleksandra sve pokupili što smo imali i otišli su. Ona sve laže. Ona ne zna gde je grob njenog oca, mog sina, ja tamo idem stalno, a ona nikada nije otišla. Ipak, ako bi se pokajala, ja nisam zlopamtilo i oprostila bih joj - navela je baka Lalila za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Budućeg učesnika "Farme 8" majka i brat ispratili u rijaliti: "Odlaze oboje, pod stresom sam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA